HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Ακόμη ένας υποψήφιος Δήμαρχος για την Κατερίνη έρχεται ν’ αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα των εκλογών! Ποιος είναι; Τι θέλει να κάνει;


Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε εχθές το βράδυ σε μυστική πολιτική συζήτηση σε απόμερο στέκι της πόλης, η ανακοίνωση γνωστού συμπολίτη μας, να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και να θέσει εαυτόν στην κρίση των Κατερινιωτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Μάλιστα ο νέος «υποψήφιος» δήμαρχος έδειξε μάλιστα εχθές το βράδυ, ότι:

1ον) είναι σχεδόν έτοιμος και έχει τον αριθμό των υποψηφίων ώστε να στελεχώσει ένα άρτιο και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, και...

2ον) είναι αποφασισμένος πλέον μετά απ’ όλα όσα έγιναν και γίνονται προεκλογικά να λάβει μέρος σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση και να φέρει τα πάνω, κάτω στα πολιτικά και κυρίως στα δημοτικά δρώμενα της πόλης της Κατερίνης.

Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε συνεργάτης της Kapa News μαζί του, μάλιστα έθεσε και χρονοδιάγραμμα στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι το αργότερο μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα έχει ανακοινώσει και επίσημα αυτό που μας είπε εχθές στην ιδιωτική μας συνάντηση.

Δεσμευόμαστε, όπως καταφέραμε να δεσμεύσουμε και τον ίδιο, ν’ ανακοινώσουμε πρώτοι ελάχιστα πριν την επίσημη δική του ανακοίνωση τ’ όνομα του νέου δελφίνου. Για την ώρα, το δημοσιογραφικό απόρρητο, αλλά και η υπόσχεσή μας προς τον νέο «υποψήφιο δήμαρχο», δεν μας επιτρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες επι του θέματος.


Μείνετε ωστόσο συντονισμένοι στην Kapa News και θα μάθετε πρώτοι όλο το παρασκήνιο της εν λόγω νέας υποψηφιότητας.


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλο θα ειναι αγαπητο kapa news να ενημερωσετε τους πολιτες οτι για να εκλεγει δημοτικος συμβουλος καποιος που ηγειται συνδιασμου θα πρεπει να παρει κοντα στο 13% για να εκλεγει. Πολλοι εχουν την αποψη οτι με 3% οτι ελεγετε αλλα βγαζει και συμβουλους. Οσον αφορα την νεα υποψηφιοτητα που ειναι στα σκαρια ολοι οι καλοι χωρανε για το καλο του δημου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη,

      Κατ' αρχάς σ' ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο σου. Θα ήθελα να σου πω ότι θεωρούμε αυτονόητο το ότι όποιος μπαίνει στην εκλογική διαδικασία είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει το νόμο (ειδικά τον νέο "Κλεισθένη" και την απλή αναλογική). Απο εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τους πολίτες δεν θεωρούμε ότι αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες τους αφορούν άμεσα, αλλά ακόμη και αν δεν είναι έτσι, μπορούν πολύ άνετα να μάθουν την πληροφορία αυτή που αναφέρετε διαβάζοντας απλά ή ρωτώντας τον ή τους υποψήφιους.

      και πάλι σ' ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα με το σχόλιό σου.

      Με εκτίμηση

      Η συντακτική ομάδα της Kapa News.-

      Διαγραφή


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!