HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο σίγουρος Λευτέρης Μωυσιάδης, ίσως το πρόσωπο με το πιο ευοίωνο πολιτικό μέλλον στην Πιερία. Πανίσχυρος στο κόμμα, κολλητός με τον Σάββα, με έτοιμη θέση στο ψηφοδέλτιο. Γιατί συγκρούστηκε με τον θαρραλέο Δημήτρη Δένη, που θεωρεί τον Σάββα Χιονίδη 4ο και καταϊδρωμένο;


Γατάκια... λέτε όλοι ότι κάτι κάνετε σε αυτόν τον τόπο... Αλλά παιδιά, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, κανείς σας δεν πιάνει μία μπροστά στον φίλο μου τον Λευτέρη τον Μωυσιάδη. Ο Λευτέρης, εκτός από δικό μου φίλος, είναι και κολλητός του Σάββα Χιονίδη.

Επίσης εδώ και πολλά πολλά χρόνια είναι κολλητός - αυτοκόλλητος με τη Ντόρα Μπακογιάννη και γενικότερα με την οικογένεια Μητσοτάκη. Είναι ο άνθρωπος τους, ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε; Αν στην Ελλάδα έχουν οι Μητσοτάκηδες 20 - 30 "κόζια", ο Λευτέρης είναι ο ένας από τους 20. Οι γνωριμίες του με πρόσωπα κλειδιά είναι εκατοντάδες... Το ‘χουμε ως εδώ; Ωραία… Πάμε παρακάτω.

Ο Λευτέρης είναι (και το δείχνει) πολύ σίγουρος για τον εαυτό του τον τελευταίο καιρό, κάτι που φαίνεται σε όλες του τις συζητήσεις και δημόσιες τοποθετήσεις. Και με το δίκιο του, γιατί πιστέψτε με, κάτι παραπάνω ξέρει απ’ όλους εμάς τους κοινούς θνητούς. Τόσα χρόνια σε αναμονή, περιμένει πλέον ότι με τη νίκη της ΝΔ, θα μπει πολύ μέσα στα πράγματα. Και θα μπει. Αυτό να το θυμάστε. Παράλληλα είναι και ιδιαίτερα σεμνός και προσεκτικός. Άνθρωπος που είναι σίγουρος για την επόμενη ημέρα και να κρατά χαμηλούς τόνους όπως ο Λευτέρης; Δύσκολα να βρεις… Σπάνιο φαινόμενο λέμε...Μαγκιά του και μπράβο του. Του βγάζουμε και το καπέλο γι’ αυτό!

Η μία θέση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ανήκει δικαιωματικά. Η μόνη περίπτωση για να κάνει πίσω, είναι να την πάρει ο Σάββας Χιονίδης. Αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό το έργο δεν παίζει στους κινηματογράφους. Ο Σάββας θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, άρα ο Λευτέρης θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Τελεία και παύλα. Χωνέψτε το όπως μπορείτε αυτό. Αν εκλεγεί, θα μπει στη Βουλή. Αν δεν εκλεγεί, στοιχηματίζω ότι θα τον δείτε σε ανώτατη κρατική θέση και θα περιμένετε στην ουρά, μόνο για να κάνετε χειραψία μαζί του, όχι να του μιλήσετε κιόλας. (Επαναλαμβάνω: Είναι καλά εκπαιδευμένος ο Λευτέρης για να μπορεί να διαχειρίζεται με τόση ψυχραιμία το σπουδαίο μέλλον που ο ίδιος δούλεψε και περιμένει να απολαύσει).


Αυτό όμως που εγώ δεν καταλαβαίνω, είναι το γιατί να επιτεθεί στον Δημήτρη τον Δένη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (7/12). Εκείνο το βράδυ, ο… λαλίστατος Δημήτρης έγραψε στο Facebook τη γνώμη του για τις δημοτικές εκλογές της Κατερίνης, προβλέποντας ότι ο Σάββας Χιονίδης θα βγει τέταρτος, πίσω από τον Θανάση Λιακόπουλο.

Εκεί ήταν που ο Λευτέρης ξεκίνησε διάλογο με τον Δημήτρη και σε κάποιο σημείο του έγραψε "ποιοι είστε εσείς που νομίζετε πως εκφράζετε τους νόμους των κοινωνιών αγαπητό μέλος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας;" Δηλαδή με άλλα λόγια "ποιος είσαι εσύ, ρε, απλό μέλος της ΝΟΔΕ, που θα πάρεις στο στόμα σου τον Σάββα;" Με… «πιάνεις» αγαπητέ μου;;;
Ο Δημήτρης απάντησε με ψυχραιμία και το θέμα έκλεισε γρήγορα. Όμως το Σαββατοκύριακο αυτό ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης. Γιατί ο Λευτέρης επιτέθηκε στον Δημήτρη; Μήπως μετά από αυτή του την ανάρτηση ο Δημήτρης, είναι οριστικά κομμένος από οποιαδήποτε υποψηφιότητα στ' αυτοδιοικητικά; (Ρωτάω εγώ τώρα…).

Δημήτρη, ώρες-ώρες πραγματικά σε θαυμάζω για το θάρρος σου. Άλλες πάλι… τι να σου πω βρε παιδί μου… Το να τα βάλεις με τον Σάββα (δυνατό παίκτη μέχρι σήμερα) και τον Λευτέρη (δυνατό από σήμερα και στο μέλλον), σημαίνει 2 πράγματα: Ή ότι έχεις cohones (ούμπαλα στ’ απλά ελληνικά) ή ότι έχεις άγνοια κινδύνου…!!!

Τώρα, για το ποιος θα γελάσει γοερά τον Μάιο, (ο Λευτέρης, ή ο Δημήτρης), αυτό δεν μπορώ να το ξέρω από τώρα. Το ότι ο Λευτέρης θα είναι στη νέα πολιτική ελίτ της Ελλάδας μετά τις βουλευτικές εκλογές, αυτό μπορώ να σας το πω με απόλυτη σιγουριά σήμερα.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Η ανάρτηση του Δημήτρη Δένη στο Facebook, το βράδυ της Παρασκευής 07.12.2018:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια