HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ανθρωπογεωγραφία του τόπου! Γνωρίζουμε έναν-έναν τους αξιόλογους!

Είναι αλήθεια ότι στις φετινές δημοτικές εκλογές καθημερινά σχεδόν ανακοινώνονται ονόματα ανθρώπων ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σε διάφορα ψηφοδέλτια, που μέχρι σήμερα δεν τα είχαμε ξανακούσει.

Εύλογο είναι λοιπόν με τόσες πολλές ανακοινώσεις εμείς, οι ψηφοφόροι, να είμαστε λιγάκι μπερδεμένοι. Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι ότι αρκετοί από αυτούς που ανακοινώνονται καθημερινά είναι αξιόλογοι άνθρωποι – συμπολίτες μας, και είναι όχι σ’ ένα αλλά σε όλα τα ψηφοδέλτια.

Θεωρούμε λοιπόν ως χρήσιμο για πολλούς και ευνόητους λόγους τα εξής:

1ον) Να γνωρίσουμε έναν-έναν όλους αυτούς τους αξιόλογους συμπολίτες μας (ή έστω όσο το δυνατόν περισσότερους) έτσι ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να μας αποδείξουν τους σκοπούς, τα κίνητρα αλλά και την αξιοσύνη τους προσφέροντας στην θέση που διεκδικούν.

2ον) Ανεξάρτητα από το που ανήκουν πολιτικά, ή σε ποιο ψηφοδέλτιο (παράταξη) πιστεύουμε ότι όταν πρόκειται να έλθει η ώρα ν’ αποφασίσουν για τον τόπο όλοι τους (αυτοί δηλαδή που θα σας παρουσιάσουμε εδώ), θα πάρουν την σωστή και συμφέρουσα για την Πιερία απόφαση, και όχι με βάση την κομματική τους προέλευση ή συμφέρον της παράταξης. Θα ενεργήσουν δηλαδή προς το συμφέρον του τόπου.

3ον) Αρκετούς από αυτούς τους ανθρώπους τους γνωρίζουμε και θα τους γνωρίσουμε προσωπικά, θα κάνουμε έρευνα γύρω από την ιστορία τους, έτσι ώστε οι παρουσιάσεις μας να είναι όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένες, ασφαλής, και αμερόληπτες.

Τέλος, μέσα από αυτή την νέα στήλη της Kapa News ευελπιστούμε να βοηθήσουμε όλους εκείνους που ακόμη δεν έχουν ασχοληθεί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν έχουν σχηματίσει άποψη και γνώμη, ώστε όταν έλθει η ώρα της κάλπης να πάρουν την σωστότερη για τον τόπο άποψη.



Υ.Γ.: Για προτάσεις γι’ αυτή την στήλη και ιδέες για να γίνει ακόμη καλύτερη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail: [email protected], είτε τηλεφωνικά. Περισσότερα για την επικοινωνία μαζί μας θα βρείτε στον σύνδεσμο: http://www.kapa-news.gr/p/blog-page.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια