Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διαγωνισμός δαγκωνιάρηδων; Για ποιους 2 υποψηφίους Δημάρχους που "ευαγγελίζονται" πολλά, ωραία και θεωρητικά λένε πως το τελευταίο δίμηνο αγωνίζονται για το ποιος θα ανακοινώσει τους περισσότερους "δαγκωνιάρηδες" συμβούλους;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα! Ξέρω, ξέρω, που να προλάβετε να παρακολουθήσετε όλες τις ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πιερίας και ειδικά της Κατερίνης.

Αν όμως κάποια στιγμή θέλετε να διασκεδάσετε, τότε μπορείτε να παρατηρήσετε με προσοχή τα ονόματα που ανακοινώνονται. Θα διαπιστώσετε κι εσείς όπως κι εγώ, με έκπληξη πως 2 υποψήφιοι Δήμαρχοι που ευαγγελίζονται πολλά, ωραία και θεωρητικά κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα βάλει στο ψηφοδέλτιο του τους περισσότερους "δαγκωνιάρηδες".

Ναι βρε, "δαγκωνιάρηδες"! Πρόσωπα που έχουν "δαγκώσει" πολύ κόσμο και τους βρίζει ακόμη περισσότερος. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Θα ρωτήσει κάποιος "κάτσε ρε Πέτρο, δεν ξέρουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι πως βάζουν στον συνδυασμό τους αναξιόπιστα πρόσωπα;"

Φυσικά και το ξέρουν.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη Νότια Πιερία. Δημόπουλος, Γερολιόλιος, Κιάφας και Φαρμάκης «παίρνουν κεφάλι». Οι άλλοι ακόμη το παλεύουν. Οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν!


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.