HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Διαγωνισμός δαγκωνιάρηδων; Για ποιους 2 υποψηφίους Δημάρχους που "ευαγγελίζονται" πολλά, ωραία και θεωρητικά λένε πως το τελευταίο δίμηνο αγωνίζονται για το ποιος θα ανακοινώσει τους περισσότερους "δαγκωνιάρηδες" συμβούλους;

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα! Ξέρω, ξέρω, που να προλάβετε να παρακολουθήσετε όλες τις ανακοινώσεις υποψηφίων δημοτικών συμβούλων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Πιερίας και ειδικά της Κατερίνης.

Αν όμως κάποια στιγμή θέλετε να διασκεδάσετε, τότε μπορείτε να παρατηρήσετε με προσοχή τα ονόματα που ανακοινώνονται. Θα διαπιστώσετε κι εσείς όπως κι εγώ, με έκπληξη πως 2 υποψήφιοι Δήμαρχοι που ευαγγελίζονται πολλά, ωραία και θεωρητικά κάνουν διαγωνισμό για το ποιος θα βάλει στο ψηφοδέλτιο του τους περισσότερους "δαγκωνιάρηδες".

Ναι βρε, "δαγκωνιάρηδες"! Πρόσωπα που έχουν "δαγκώσει" πολύ κόσμο και τους βρίζει ακόμη περισσότερος. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Θα ρωτήσει κάποιος "κάτσε ρε Πέτρο, δεν ξέρουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι πως βάζουν στον συνδυασμό τους αναξιόπιστα πρόσωπα;"

Φυσικά και το ξέρουν.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη Νότια Πιερία. Δημόπουλος, Γερολιόλιος, Κιάφας και Φαρμάκης «παίρνουν κεφάλι». Οι άλλοι ακόμη το παλεύουν. Οι διαπραγματεύσεις δίνουν και παίρνουν!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια