HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Άλλη μια δικαίωση για την Kapa News! Ανοιχτά υπέρ του Γιώργου Νταντάμη ο πρώην Δήμαρχος Κατερίνης και πρώην Βουλευτής Πιερίας κ. Γιάννης Αμοιρίδης. Για ποια «έκπληξη» μιλάει στο δεύτερο γύρο; Ακούστε τι ακριβώς είπε… (ηχητικό)


Συνέντευξη παραχώρησε εχθές το πρωί στο Ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM και στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ελίνας Διαμαντοπούλου, ο επί σειρά ετών Δήμαρχος Κατερίνης, κάνοντας τη δική του εκτίμηση για τις δημοτικές εκλογές, ανέφερε με βεβαιότητα πως στο δεύτερο γύρο των εκλογών βασικός παίκτης θα είναι ο φίλος του και κουμπάρος Γιώργος Νταντάμης, τον οποίο και στηρίζει ανοιχτά πλέον, έχοντας απέναντί του ένα πρόσωπο έκπληξη, χωρίς να το κατονομάσει. Ποιον να εννοούσε άραγε;

Θυμίζουμε ότι για την στήριξη αυτή έχουμε ήδη γράψει πρώτοι (διαβάστε εδώ) από τον Οκτώβριο (25/10/2018). Εχθές λοιπόν ο κ. Αμοιρίδης δικαίωσε ΑΠΟΛΥΤΑ την Kapa News!

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αμοιρίδης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών με το Κίνημα Αλλαγής. Επέλεξε, για ακόμη μια φορά την Αθήνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, που δεν του επιτρέπουν να είναι στην Κατερίνη.

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιάννη Αμοιρίδη στο Ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και προβληματιστείτε:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια