Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κουκοδήμος διεκδικεί την μονοεδρική στα Πιέρια, δυναμώνοντας τον Μπιτόπουλο και του δίνει σοβαρό προβάδισμα. Κρατάει δυνάμεις ο Χιονίδης με Βαϊνά και Δρούγκα στην περιοχή; Τι θα κάνουν Νταντάμης και Λιακόπουλος;

Καλημέρα σε όλη την παρέα που έχουμε κάνει πια απ’ το Σεπτέμβριο και εδώ. Εξαιρετική ημέρα για το τελευταίο ξεφάντωμα, και από αύριο μέσα τα κεφάλια. Ξεκινάει η Σαρακοστή. Αλλά συνεχίζουν οι εκλογές μέχρι τον Μάη. Ήθελα να πάρω ρεπό σήμερα αλλά είπαμε. Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν αφήνουν περιθώρια.
Ξέρετε, βλέπω την τελευταία εβδομάδα πολύ έξυπνες και στρατηγικές κινήσεις από το επιτελείο του Κώστα Κουκοδήμου. Για παράδειγμα, μετά τον Ηλία Φωτιάδη, που του εξασφάλισε την μια από τις 2 έδρες στην Ελαφίνα, αυτή την εβδομάδα ο Κώστας δούλεψε για την μονοεδρική του πρώην Δήμου Πιερίων. Ξέρετε εκεί που παίζει δυνατά ο Τάκης ο Βαϊνάς με τον Φώτη τον Δρούγκα.

Εκεί όμως θα παίξει ακόμη ένας δυνατός παίκτης από την μεριά όμως του Κώστα. Μιλάω για τον Στέφανο Μπιτόπουλο. Απ’ ότι φαίνεται εκεί αποφασίστηκε να κατέβει ο Στέφανος. Έτσι λοιπόν, γνωρίζοντας πολύ καλά την ανθρωπογεωγραφία του τόπου ο Κουκοδήμος, θεώρησε απαραίτητο να τον ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Στέφανο. Βλέπετε, πρόκειται όπως προ είπα για μονοεδρική περιοχή, οπότε όποιος πάρει την έδρα θα έχει και το προβάδισμα αυτών των εκλογών. Θυμάστε. Έχουμε γράψει ότι οι έδρες των πρώην Καποδιστριακών δήμων είναι 11, και θα τις μοιραστούν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, ή καλύτερα όλοι όσοι οργανωθούν σωστά.


Μεγάλο λοιπόν ενδιαφέρον συγκεντρώνει η περιοχή αυτή γιατί μπορεί και να κρίνει το αποτέλεσμα για τον επόμενο δήμαρχο στην Κατερίνη. Ο Στέφανος ο Μπιτόπουλος (πολύ καλός μου φίλος) πρέπει να ξέρετε ότι ανήκει στον στενό κύκλο του Κώστα, και θέλει να τον εκλέξει πάση θυσία. Επομένως δεν θα τον αφήσει έτσι. Ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την Αμαλία Τζιτζιλή από την Ρητίνη που θεωρείται ένα δυνατό χαρτί (λόγω οικογένειας) στην περιοχή. Μαζί με την προεργασία που έκανε ο Κώστας στην Βρύα και το Ελατοχώρι, και με 2-3 άσσους που κρύβει ακόμη στο μανίκι του και θα τους φανερώσει λίαν συντόμως, ο Κώστας «στήνει» γερά τον Στέφανο στην περιοχή και τον κάνει έναν σοβαρό διεκδικητή της εκεί μονοεδρικής, και άρα παίρνει προβάδισμα έναντι όλων των άλλων υποψήφιων δημάρχων.

Βέβαια ούτε ο Δρούγκας, ούτε ο Βαϊνάς θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα. Ήδη μαθαίνω ότι ξημεροβραδιάζονται στην περιοχή και εργάζονται πολύ δυνατά. Αναμένεται να γίνει σκληρή μάχη λοιπόν στην περιοχή εκείνη. Το παιχνίδι των εκλογών σκληραίνει καθημερινά, και απ’ ότι φαίνεται ο δρόμος μέχρι τον Μάϊο που θα στηθούν οι κάλπες, είναι μακρύς και δύσκολος.

Το ερώτημα είναι, τι θα κάνουν και πως θ’ απαντήσουν οι Νταντάμης και Λιακόπουλος; Έχουν πιθανότητες σ’ αυτή την μάχη γιγάντων μεταξύ Χιονίδη και Κουκοδήμου; Θα μπουν στην διαδικασία να εμπλακούν ή θα το αποφύγουν και θα στρέψουν την στρατηγική τους αλλού;


Γράφει & Υπογράφει


Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.