Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μπορείς να βγάλεις τον έντιμο Νίκο Μακρίδη από τους Ανελ. Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τους Ανελ από τον έντιμο Νίκο! Στο νέο του σποτάκι ο πρώην Ανελίτης αλλά πάντα έντιμος Νίκος Μακρίδης αντιγράφει το σποτάκι του Πάνου Καμμένου! Επιλογή Άγγελου;

Καλημέρα σας παιδιά και να έχουμε μία καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Σε περίοδο κατάνυξης και περισυλλογής προσπαθούμε να μπούμε όλοι μας... αλλά υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν συνεχίζουν απτόητοι τις εκλογές τους και τις ιερές αυτές ημέρες.

Πχ ο έντιμος Νίκος Μακρίδης. Με ρωτάτε γιατί γράφω ότι είναι έντιμος. Μα κατά δικιά του δήλωση! Ο ίδιος έγραψε για την εντιμότητα του, όπως ο κουμπάρος του ο Περικλής έγραψε πως θα εκλεγεί με όπλο τη νεότητα του (υποθέτω πως και ο Περικλής είναι έντιμος και ο Νίκος έχει νεότητα, αλλά να, κουμπαράκια είναι, ίσως αποφάσισαν να μοιράσουν τις λέξεις που θα χρησιμοποιούν. Ξέρουν αυτοί από εκλογές).

Πριν λίγες μέρες ο έντιμος Νίκος παρουσίασε ένα σποτάκι στο Facebook. Σε αυτό τον βλέπουμε να περιδιαβαίνει την Κατερίνη σα να είναι τουρίστας και να ήρθε βόλτα στα μέρη μας. Απολαύστε εδώ το υπέροχο σποτ, που μετά τις εκλογές νομίζω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την τουριστική προβολή της Κατερίνης:


Προσέξατε μία λεπτομέρεια; Σε κάποια στιγμή ο έντιμος Νίκος κάνει high five με ένα παιδί. Δείτε το εδώ!


Ωραία ιδέα. Δικιά του είναι; Όχι βέβαια... Ποιος είναι αυτός που το έκανε πρώτος, πριν λίγα χρόνια; Μα φυσικά ο Πάνος ο Καμμένος! Δείτε τον εδώ:Παιδιά, από ότι καταλαβαίνω, μπορείς να βγάλεις τον έντιμο Νίκο από τους Ανελ, όμως δεν μπορείς να βγάλεις τους Ανελ από τον έντιμο Νίκο!

Θυμάστε που ο έντιμος Νίκος πήγε στους Ανελ; Εδώ η φώτο, από τις... 3 Σεπτεμβρίου του 2015.


Θυμάστε τότε που ο έντιμος Νίκος επέστρεψε στη ΝΔ και φώναξε τη φίλη του την Εύη τη Μιχωλού για να τον απαθανατίσει μαζί με τον μπαρμπα Γιάννη τον Κουρινιώτη, τον Κώστα τον Κουκοδήμο και τον κολλητό του Κώστα, τον Σπύρο τον Κουλκουδίνα; Εδώ η φώτο, από τις 2 Αυγούστου του 2018.


Λοιπόν παιδιά... μπορεί να τον έφεραν πίσω ο Κώστας και ο μπαρμπα Γιάννης, όμως από ότι φαίνεται ακόμη έχει στο μυαλό του τους Ανελ και τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο!

Ήταν επιλογή του ίδιου του Νίκου; Τον έβαλε να το κάνει ο Άγγελος; Δεν ξέρω τι να σας πω...

Αυτό που ξέρω είναι πως πλέον όταν θέλω να ηρεμήσω μετά από μία δύσκολη μέρα, ψάχνω να βρω το σποτάκι του έντιμου Νίκου για να ξεκουραστώ και να απολαύσω τις ομορφιές της Κατερίνης. Και αν το μυαλό του έντιμου Νίκου είναι ακόμη στον Πάνο Καμμένο, δεν πειράζει, ο έντιμος Νίκος έχει δικαίωμα να είναι με όποιον θέλει και να κάνει ότι θέλει.Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.