HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μπορείς να βγάλεις τον έντιμο Νίκο Μακρίδη από τους Ανελ. Αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τους Ανελ από τον έντιμο Νίκο! Στο νέο του σποτάκι ο πρώην Ανελίτης αλλά πάντα έντιμος Νίκος Μακρίδης αντιγράφει το σποτάκι του Πάνου Καμμένου! Επιλογή Άγγελου;

Καλημέρα σας παιδιά και να έχουμε μία καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Σε περίοδο κατάνυξης και περισυλλογής προσπαθούμε να μπούμε όλοι μας... αλλά υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν συνεχίζουν απτόητοι τις εκλογές τους και τις ιερές αυτές ημέρες.

Πχ ο έντιμος Νίκος Μακρίδης. Με ρωτάτε γιατί γράφω ότι είναι έντιμος. Μα κατά δικιά του δήλωση! Ο ίδιος έγραψε για την εντιμότητα του, όπως ο κουμπάρος του ο Περικλής έγραψε πως θα εκλεγεί με όπλο τη νεότητα του (υποθέτω πως και ο Περικλής είναι έντιμος και ο Νίκος έχει νεότητα, αλλά να, κουμπαράκια είναι, ίσως αποφάσισαν να μοιράσουν τις λέξεις που θα χρησιμοποιούν. Ξέρουν αυτοί από εκλογές).

Πριν λίγες μέρες ο έντιμος Νίκος παρουσίασε ένα σποτάκι στο Facebook. Σε αυτό τον βλέπουμε να περιδιαβαίνει την Κατερίνη σα να είναι τουρίστας και να ήρθε βόλτα στα μέρη μας. Απολαύστε εδώ το υπέροχο σποτ, που μετά τις εκλογές νομίζω πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την τουριστική προβολή της Κατερίνης:


Προσέξατε μία λεπτομέρεια; Σε κάποια στιγμή ο έντιμος Νίκος κάνει high five με ένα παιδί. Δείτε το εδώ!


Ωραία ιδέα. Δικιά του είναι; Όχι βέβαια... Ποιος είναι αυτός που το έκανε πρώτος, πριν λίγα χρόνια; Μα φυσικά ο Πάνος ο Καμμένος! Δείτε τον εδώ:



Παιδιά, από ότι καταλαβαίνω, μπορείς να βγάλεις τον έντιμο Νίκο από τους Ανελ, όμως δεν μπορείς να βγάλεις τους Ανελ από τον έντιμο Νίκο!

Θυμάστε που ο έντιμος Νίκος πήγε στους Ανελ; Εδώ η φώτο, από τις... 3 Σεπτεμβρίου του 2015.


Θυμάστε τότε που ο έντιμος Νίκος επέστρεψε στη ΝΔ και φώναξε τη φίλη του την Εύη τη Μιχωλού για να τον απαθανατίσει μαζί με τον μπαρμπα Γιάννη τον Κουρινιώτη, τον Κώστα τον Κουκοδήμο και τον κολλητό του Κώστα, τον Σπύρο τον Κουλκουδίνα; Εδώ η φώτο, από τις 2 Αυγούστου του 2018.


Λοιπόν παιδιά... μπορεί να τον έφεραν πίσω ο Κώστας και ο μπαρμπα Γιάννης, όμως από ότι φαίνεται ακόμη έχει στο μυαλό του τους Ανελ και τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο!

Ήταν επιλογή του ίδιου του Νίκου; Τον έβαλε να το κάνει ο Άγγελος; Δεν ξέρω τι να σας πω...

Αυτό που ξέρω είναι πως πλέον όταν θέλω να ηρεμήσω μετά από μία δύσκολη μέρα, ψάχνω να βρω το σποτάκι του έντιμου Νίκου για να ξεκουραστώ και να απολαύσω τις ομορφιές της Κατερίνης. Και αν το μυαλό του έντιμου Νίκου είναι ακόμη στον Πάνο Καμμένο, δεν πειράζει, ο έντιμος Νίκος έχει δικαίωμα να είναι με όποιον θέλει και να κάνει ότι θέλει.



Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια