HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Αλέξης Τσίπρας αντιγράφει Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Γιώργος Νταντάμης αντιγράφει Αλέξη Τσίπρα. Στα πλαίσια της στήριξης του Σύριζα; O Γιώργος θέλει να το παίξει πρωθυπουργός; Επικοινωνιακή ιδέα της Χριστίνας;

Καλησπέρα τα παιδιά τα καλά! Πως περάσατε το σαββατοκύριακο; "Πως να περάσουμε ρε Πέτρο με αυτόν τον καιρό;" θα μου πείτε... Σωστό και αυτό. Υπομονή παιδιά. Όπου να 'ναι έρχεται καλοκαίρι, θάλασσα, μπάνια κ.λ.π.

Εγώ πάντως τις προηγούμενες μέρες έκατσα και έψαξα παλιές προεκλογικές φωτογραφίες. Βρήκα ενδιαφέροντα πράγματα. Πχ δείτε εδώ τον πρώτο διδάξαντα του πολιτικού μάρκετιγκ στην Ελλάδα, του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου:


Ποιος ήταν ο πρώτος που αντέγραψε τον Ανδρέα Παπανδρέου; Μα φυσικά ο Αλέξης ο Τσίπρας! Έτσι δείτε τη διάσημη φωτογραφία του όταν ανακοίνωσε πως βγήκαμε από τα μνημόνια:


Και τσοοοοουυυυυπ, εμφανίζεται και ο Γιώργος ο Νταντάμης να αντιγράφει τον Αλέξη Τσίπρα! Δείτε εδώ:


Γιατί το έκανε αυτό ο Γιώργος; Ακούω διάφορες ερμηνείες...

"Νιώθει έτοιμος για ηγέτης και μελλοντικός πρωθυπουργός;"

"Στα πλαίσια της στήριξης που έχει από τον Τσίπρα και τον Σύριζα, θέλει να δώσει τα ίδια μηνύματα που έδωσε ο Τσίπρας, για να ταυτιστεί καλύτερα με τους ψηφοφόρους του Σύριζα;"

"Ήταν ο ίδιος παλιός θαυμαστής του Ανδρέα πριν 30 - 40 χρόνια και το είχε μεράκι να βγάλει μία φωτογραφία σαν τον μεγάλο αρχηγό;"

"Τον έβαλε η Χριστίνα να το κάνει, με τις ειδικές επικοινωνιακές γνώσεις που έχει από την Πάντειο;"

Δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο που ο Γιώργος προσπαθεί να το παίξει Τσίπρας και Παπανδρέου.


Οι απαντήσεις δικές σας. Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος απολαμβάνει τις εκλογές, γουστάρει να ποζάρει σε φωτογραφίες, εντυπωσιάζει με τα ακριβά και καλοραμμένα του κουστούμια.

Μάγκας ο Γιώργος, και τον πάω με χίλια!


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-




Διαβάστε ακόμη:









Ο "ψυχρός εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης ξανακτυπά. Γιατί το κάνει; Με εντολή Νταντάμη; Με εντολή Χιονίδη; Η δεικτική απάντηση του Φίλιππα Ηλιάδη. Ερώτηση Ντανταμικών: "Τελικά ο Γιώργος ο Κυριακίδης με αυτά που γράφει κάνει καλό στον συνδυασμό Νταντάμη ή στον Σάββα Χιονίδη;"

"Σκληραίνει" η κόντρα Χιονίδη - Νταντάμη και Γιαννούλη. Αδυσώπητη αντιπολίτευση από τις υποψήφιες Νταντάμη και Γιαννούλη. Μόνο χαμόγελα στις φωτογραφίες, ούτε αγκαλιές ούτε φιλιά με τους συμβούλους Χιονίδη.

Φανεροί αντίπαλοι ή κρυφοί φίλοι; Τι συμβαίνει; Τι επεισόδια χάσαμε; Μεγάλος ο ντόρος στην Κατερίνη μετά τις "αγάπες" Σάββα και Κώστα το Σάββατο. Σκληρή αντίδραση από Μιχάλη Τσιφοδήμο

Πήρε τελικά ο έντιμος Νίκος Μακρίδης το δακτυλίδι από τον Σάββα; Οι δικοί του πρώτα λένε πως είναι στην ομάδα Μακρίδη και μετά πως κατεβαίνουν με τον Σάββα! Γιατί το επιτρέπει ο Σάββας; Τυχαίο γεγονός; Ή με εντολή Άγγελου; Συμφωνούν Καρυπίδης και Αναστασιάδης;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια