HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Παναγιώτης Σπανός από τον Κορινό: Πότε ήταν "γνήσιος"; Όταν παραιτήθηκε ή όταν ο Κώστας Κουκοδήμος "δεν δέχτηκε την παραίτηση του" (λες και είναι προπονητής);Τι έκανε τον Παναγιώτη να αποχωρήσει από τον συνδυασμό του Κώστα; Τι τον έφερε πάλι πίσω;


Καλημέρα σας. Καλό χειμώνα βρε! Ο καιρός τρελάθηκε! Σας συνιστώ, αν δεν έχετε δουλειές έξω, σήμερα να μείνετε σπίτι. Είναι καιρός για… ¨χουχούλιασμα»!

 Σήμερα θα πιάσω ένα θέμα που το σκαλίζω εδώ και μέρες, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω μπερδευτεί λίγο. Ο λόγος για τον Παναγιώτη τον Σπανό, ένα νέο παιδί από τον Κορινό. Ως "γνήσιος" αποχώρησε από το τοπικό του Κουκοδήμου στον Κορινό, ως "γνήσιος" επέστρεψε... Γιατί άραγε; Ήταν θέμα απλής παρεξήγησης ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ο Παναγιώτης είχε ανακοινωθεί από τον Κώστα τον Κουκοδήμο, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στον Κορινό. Ξεκίνησε να τρέχει και να κινείται γενικότερα από ότι μαθαίνω... Με βάση τα λεγόμενα του, ο Κώστας (και ενδεχομένως και ο Γιάννης ο Συμεωνίδης λέω εγώ) του υποσχέθηκε βοήθεια για τον Μορφωτικό Σύλλογο Νέων Κορινού, στον οποίο ανήκει.

Τώρα μεταξύ μας ρε παιδιά... είναι και λίγο ρομαντικός ο Παναγιώτης... Ρε Παναγιώτη, καλό μου παιδί, αν τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, θα έχεις πολλές εκπλήξεις στη ζωή σου.

Κάποια στιγμή εκεί στα μέσα του Μάρτη (17/3), ο σύλλογος του Παναγιώτη οργάνωσε τον ετήσιο χορό του. Με βάση τα λεγόμενα του ίδιου, κανείς από τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου δεν έδωσε το παρόν. Για αυτό και την επόμενη μέρα "επειδή είναι γνήσιος" ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. 

Το κείμενο και η ανάρτηση του korinos news

Παναγιώτης Σπανός: Υπέβαλε την παραίτηση του από την υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο Κορινού

Ανακοίνωση Παναγιώτη Σπανού:

Επειδή είμαι γνήσιος και επειδή δεν έθεσα σε υποψηφιότητα τον εαυτό μου για το συμφέρον μου, ανακοινώνω την αποσυρσή μου από το δικαίωμα της ψήφου! 

Ως ενεργό μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Κορινού χθες είχαμε τον ετήσιο χορό μας! Προς μεγάλη έκπληξη στελέχη της παράταξής μου (ανεφέρομαι σε τοπικούς υποψηφίους) δεν τίμησαν τον ετήσιο χορό μας! 

Ανακοινώνω την παραίτηση μου από υποψήφιος τοπικός σύμβουλος! 

Αποσύρομαι με το κεφάλι ψηλά!


Υγ1: Όταν δεν υπάρχει στήριξη προεκλογικά πώς να πιστέψω σαν νέος στήριξη μελλοντικα;

Υγ2: ειναι προσωπική παραίτηση και δεν έχει να κάνει με τον κ. Κουκοδήμο που συνεχίζω να τον θεωρώ κατάλληλο άνθρωπο

Υγ3: ως νέος θα αντιδράσω και δεν θα σταματήσω τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο μου!


Ενώ λοιπόν όλοι πιστεύαμε πως ο Παναγιώτης αποχώρησε επειδή είναι γνήσιος, μετά από λίγες μέρες (23/3) τον είδαμε να επιστρέφει και πάλι! Ο Κώστας τον συνάντησε, τον έπεισε και τον πήρε και πάλι μαζί του, έβγαλε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση, που την είδα στο site του Αποστόλη, που "ξέρει τον Κώστα καλύτερα από τον καθένα". Σε αυτή λέει ότι δεν... αποδέχεται την παραίτηση του Παναγιώτη! Λες και είναι πρόεδρος ομάδας και δεν αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή! 

Ο Παναγιώτης επειδή είναι γνήσιος συμφώνησε να επιστρέψει στον συνδυασμό, από τον οποίο είχε αποχωρήσει επειδή είναι γνήσιος..

Εδώ η ανάρτηση και το κείμενο για τον Παναγιώτη:

Συνεχίζει στην «Εκκίνηση» ο Παναγιώτης Σπανός από τον Κορινό - Ο Κώστας Κουκοδήμος δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του!

Την περασμένη Δευτέρα 19 Μαρτίου ο νεαρός Παναγιώτης Σπανός υπέβαλε δημοσίως την παραίτησή του από τον συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου, επικαλούμενος τη μη παρουσία συνυποψήφιων του σε εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Κορινού, του οποίου είναι μέλος!
Ο λόγος της παραίτησης σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς δεν έχουμε συνηθίσει  από πρόσωπα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική να χρησιμοποιούν τέτοιου είδους επιχειρήματα σε περίπτωση παραίτησης! 

Η παραίτηση Σπανού, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτή από τον υποψήφιος Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, ο οποίος ανήκει και πάλι στο συνδυασμό «Εκκίνηση».

«Ο Παναγιώτης Σπανός είναι ένα νέο παιδί, ένας νέος που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό μου. Στην πρώτη μας συνάντηση μου μετέφερε την πρόθεσή του να δουλέψει για το καλό του δήμου και να δώσει όλες του τις δυνάμεις.

Με τον ενθουσιασμό και κυρίως τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να παραιτηθεί από την υποψηφιότητά του. Του είπα πως εγώ τον θέλω στο πλευρό μου, αυθόρμητο και παθιασμένο με ο,τι κάνει και του γνωστοποίησα πως δεν κάνω δεκτή την αποχώρησή του από το συνδυασμό μας.

Από σήμερα ο Παναγιώτης ανήκει και πάλι στη μεγάλη οικογένεια της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ. Καλό αγώνα Παναγιώτη», δήλωσε ο κ. Κουκοδήμος, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κώστα Σπανό στο γραφείο του.



Τελικά ρε σεις θα μας πει κάποιος τι έγινε; Ήταν απλή παρεξήγηση ή συμβαίνει κάτι άλλο; Πολλά ακούγονται, και ακόμη περισσότερα λέγονται... θα είχε μεγάλη σημασία να μάθουμε από τον Παναγιώτη τι ακριβώς συνέβη και πότε ήταν "γνήσιος". Όταν παραιτήθηκε ή όταν επέστρεψε; Ιδού η απορία...!!! 

Όποιος κατάλαβε, ας το πει και στον διπλανό του...


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Διαβάστε ακόμη:




Ο "ψυχρός εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης ξανακτυπά. Γιατί το κάνει; Με εντολή Νταντάμη; Με εντολή Χιονίδη; Η δεικτική απάντηση του Φίλιππα Ηλιάδη. Ερώτηση Ντανταμικών: "Τελικά ο Γιώργος ο Κυριακίδης με αυτά που γράφει κάνει καλό στον συνδυασμό Νταντάμη ή στον Σάββα Χιονίδη;"

"Σκληραίνει" η κόντρα Χιονίδη - Νταντάμη και Γιαννούλη. Αδυσώπητη αντιπολίτευση από τις υποψήφιες Νταντάμη και Γιαννούλη. Μόνο χαμόγελα στις φωτογραφίες, ούτε αγκαλιές ούτε φιλιά με τους συμβούλους Χιονίδη.

Φανεροί αντίπαλοι ή κρυφοί φίλοι; Τι συμβαίνει; Τι επεισόδια χάσαμε; Μεγάλος ο ντόρος στην Κατερίνη μετά τις "αγάπες" Σάββα και Κώστα το Σάββατο. Σκληρή αντίδραση από Μιχάλη Τσιφοδήμο

«Κλείδωσε» και η 8η θέση στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα; Ο Κλεόβουλος Θεοτόκης «βάζει πλάτη» για τον φίλο του Απόστολο και «καθαρίζει» στην Βόρεια Πιερία. Ο Τζιτζικώστας με τον Κλεόβουλο δίπλα του πάει για το 70%

Πήρε τελικά ο έντιμος Νίκος Μακρίδης το δακτυλίδι από τον Σάββα; Οι δικοί του πρώτα λένε πως είναι στην ομάδα Μακρίδη και μετά πως κατεβαίνουν με τον Σάββα! Γιατί το επιτρέπει ο Σάββας; Τυχαίο γεγονός; Ή με εντολή Άγγελου; Συμφωνούν Καρυπίδης και Αναστασιάδης;

Ποιος (ή ποια) και από ποιον συνδυασμό υποψήφιος τοπικός σύμβουλος γράφει επίσημα στο facebook ότι συζητάει, συσκέπτεται και συναποφασίζει με τον εαυτό του για την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές;

Τί έγινε ρε παιδιά;Τα βρήκαν Χιονίδης και Κουκοδήμος; Βραβεύει ο Σάββας αύριο τον Κώστα; Θα μας τρελάνουν τελείως σε αυτές τις εκλογές.... Τι ακριβώς συμβαίνει; Συμμαχία Χιονίδη και Κουκοδήμου, εναντίον ποιου;

Ο... πλούσιος Νίκος Τζήκας! Ο αστυνομικός και κουμπάρος του Κώστα Κουκοδήμου, που έχει λεφτά να ναυλώνει λεωφορεία για να πηγαίνει εκδρομές τους φίλους του! Πήγε και το ΚΑΠΗ της Μηλιάς; Ρε και εγώ που νόμιζα πως οι αστυνομικοί έχουν μικρό μισθό...

(Στήριξη Σύριζα = Απών για τη Μακεδονία, παρών για τους αθίγγανους). Τον Γιώργο τον Νταντάμη δεν τον πειράζει αν κάποιος κλέβει ρεύμα και διαπράττει ποινικό αδίκημα. Ισχύει αυτό μόνο για τους αθίγγανους, ή θα το εφαρμόσει και για τους υπόλοιπους δημότες αν βγει δήμαρχος; Θα πληρώνει ο δήμος στη ΔΕΗ;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια