HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Φανεροί αντίπαλοι ή κρυφοί φίλοι; Τι συμβαίνει; Τι επεισόδια χάσαμε; Μεγάλος ο ντόρος στην Κατερίνη μετά τις "αγάπες" Σάββα και Κώστα το Σάββατο. Σκληρή αντίδραση από Μιχάλη Τσιφοδήμο


Καλησπέρα τα παιδιά! Τι μου κάνετε; Πως ήταν το Σαββατοκύριακο σας; Πήγατε και εσείς στην Αστική Σχολή για να απολαύσετε τον Σάββα τον Χιονίδη να βραβεύει τον Κώστα τον Κουκοδήμο; Ναι, όπως σας το είχα πει από την Παρασκευή (Διαβάστε εδώ) ο Σάββας βράβευσε το Σάββατο τον Κώστα! Και όχι μόνο αυτό! Επί πόση ώρα μιλούσαν μεταξύ τους χαμηλόφωνα και κάθονταν ο ένας κοντά στον άλλον, σα δύο καλοί φίλοι!

Τι να σημαίνει άραγε όλο αυτό το σκηνικό; Γιατί το επέλεξε ο Σάββας; Γιατί το δέχτηκε ο Κώστας; Για πάμε να δούμε...

Κατ' αρχάς ας ξεκινήσουμε από τη θεωρία πως είναι όντως αντίπαλοι οι 2 τους.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι σίγουρο πως ο Σάββας θεωρεί "του χεριού του" τον Κώστα και ο Κώστας θεωρεί "του χεριού του" τον Σάββα. Αν ο ένας έβλεπε τον άλλον ως μεγάλο αντίπαλο, δεν θα άφηνε να δημιουργηθεί μία τέτοια κατάσταση.

Τώρα οι του Σάββα λένε πως ο Σάββας έδειξε ανωτερότητα και πως έκλεισε το μάτι στους ψηφοφόρους του Κουκοδήμου για τον δεύτερο γύρο, σε περίπτωση που δεν πάει ο Κώστας και πάει μόνο ο Σάββας (ο Σάββας προμοτάρει την ιδέα πως θα πάει με Νταντάμη δεύτερο γύρο). Οι στενοί συνεργάτες του Σάββα μιλάνε για κίνηση ματ, κάποιοι μάλιστα τονίζουν πως τα εύσημα ανήκουν στον Άγγελο, τον επικοινωνιολόγο του Σάββα από την Αθήνα. Δεν ξέρω, τι να σας πω ρε παιδιά...

Από την άλλη οι του Κώστα λένε πως "ο Σάββας το Σάββατο παρέδωσε τον δήμο στον Κώστα" και άλλα τέτοια. Και όταν τους ρωτάς "γιατί πήγε ο Κώστας;", απαντάνε πως "δεύτερο γύρο θα πάμε εμείς με τον Νταντάμη, θέλουμε και τους ψηφοφόρους του Σάββα μαζί μας" (πάλι ο Γιώργος εδώ, όλους τους βολεύει από ότι φαίνεται).

Δηλαδή, ούτε ο Κώστας θεωρεί δυνατό τον Σάββα, ούτε ο Σάββας θεωρεί δυνατό τον Κώστα. Και οι 2 λένε "σιγά μην έχω πρόβλημα να είμαι μαζί με τα λιμά. Αυτόν τον έχω στο τσεπάκι μου".
"Με τον Νταντάμη θα το έκαναν όλα αυτό, Πέτρο;" με ρωτάνε κάποιοι. Εγώ λέω πως ναι ρε παιδιά, σίγουρα ναι. Θα σας εξηγήσω προσεχώς και τους λόγους μου.

"Με τον Λιακόπουλο θα το έκαναν αυτό το σόου;" ρωτάνε άλλοι. Σε καμία περίπτωση, απαντώ. Αφήστε τους τι λένε, αν ο Λιακόπουλος μπει στον δεύτερο γύρο, (επαναλαμβάνω "αν") θα είναι πολύ σκληρός αντίπαλος, για αυτό και δεν πιστεύω πως θα χαριεντίζονταν κάποιος μαζί του τώρα.

Αν δεν είναι αντίπαλοι οι 2 τους;

Αμέσως μετά την εκδήλωση και τις φωτογραφίες, βούιξε το κέντρο της Κατερίνης... "δεν είναι αντίπαλοι, φίλοι είναι και μας δουλεύουν" μου τηλεφώνησε ένας φίλος... "και το 2014 ξεκίνησαν ως αντίπαλοι και κατέληξαν φίλοι" με είπε ο άλλος στη Γεωργάκη Ολυμπίου... "στάχτη στα μάτια οι εκατέρωθεν μηνύσεις. ήταν και παραμένουν φίλοι ο Κώστας με τον Σάββα" μου είπε ένας άλλος.

Εγώ δεν συμφωνώ με όλα αυτά. Δεν τα υιοθετώ και δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Σάββας και ο Κώστας παίζουν όντως τέτοιο παιχνίδι. Για αυτό και διαφωνώ με τον Μιχάλη τον Τσιφοδήμο που έγραψε στο Facebook:


"....και αφού τελικά είστε τόσο φίλοι και αλληλοσυγχαίρεστε γιατί βάλατε στην διαδικασία τόσο κοσμο να ξοδεύσει χρήμα και χρόνο και να έρθει σε αντιπαραθέση με οικογένεια,συγγενείς,κολλητούς και φίλους...λυπαμαι αλλά είστε για γέλια...ευτελίζεται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο την παράταξη μας...κριμα...."

Άλλοι βιάστηκαν να πουν πως "ο ένας θα πάει δήμαρχος και ο άλλος βουλευτής, τα βρήκαν και το Σάββατο μας το επισημοποίησαν για να δουν αντιδράσεις από τους δικούς τους που σφάζονταν μεταξύ τους εδώ και τόσον καιρό". Δεν το πιστεύω.

Δύσκολο το βλέπω να μην είναι αντίπαλοι ο Κώστας και ο Σάββας. Γιατί αν δεν είναι, τότε έχουν σίγουρα προβάδισμα δεύτερου γύρου οι 2 τους μαζί, κατά τη γνώμη μου.

Προς το παρόν κρατώ μικρό καλάθι για όλα αυτά. Αλλά είναι σίγουρο πως έγινε χαμός με το συγκεκριμένο θέμα.

ΥΓ. Ίσως ο πιο έξυπνος άνθρωπος στην Κατερίνη, ο πιο δαιμόνιος και δολοπλόκος που έχει δικαιωθεί δεκάδες φορές στη ζωή του, λέει ότι ο Σάββας και ο Κώστας "ήταν, είναι και θα είναι φίλοι". Εγώ του απάντησα ότι είναι τρελός, έχουν μεγάλη κόντρα.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση και τις... αγάπες των 2 υποψηφίων δημάρχων:






Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:






Πως ο Σάκης ο Ράπτης ψάρωσε εντελώς τον Νίκο τον Τσιαμπέρα με το μούφα γήπεδο στην Παραλία. Προσοχή Νικόλα, δεν κτίζονται γήπεδα σε 45 μέρες. Θα γίνεις και δημοτικός σύμβουλος, πρέπει να τα ξέρεις αυτά, όχι μόνο τα βιοκλιματικά σχολεία




Πριν 2 χρόνια ο έντιμος Νίκος Μακρίδης απέκλειε ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ τη συνεργασία του με τον Σάββα Χιονίδη: "Αν ήταν να συνεργαστούμε θα είχαμε συνεργαστεί από τις προηγούμενες εκλογές. Δεν τίθεται θέμα συνεργασίας. Οι μεγάλες του προεκλογικές υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις". Τι καταλόγιζε τότε στον Σάββα, "οι μεγάλες παραλείψεις της σημερινής διοίκησης". Τα παπαγαλάκια του συστήματος





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια