Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Σοφία Μαυρίδου έχει έργο να παρουσιάσει. «Η Σοφία θα σταματήσει ν’ απασχολεί την πολιτική ζωή του τόπου όταν εκείνη το αποφασίσει. Ο κόσμος την αγαπάει και όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό, δεν ξέρει τι του γίνεται…».

Καλημέρα στην ομήγυρη! Μπήκαμε πια στην τελική ευθεία των εκλογών. Αυτό είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι και το «κλείσιμο» του ψηφοδελτίου της Αντιπεριφέρειας. Οι… «παίκτες» μπήκαν στον χορό και η προεκλογική τους εκστρατεία ξεκίνησε (αν και αργά κατά την ταπεινή μου γνώμη).

Όλοι οι υποψήφιοι διάλεξαν τον τρόπο με τον οποίο θα πορευθούν προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Δηλαδή να εκλεγούν. Άλλος επιθετικά κατά των συνυποψηφίων του, άλλος με πολιτικό πολιτισμό αλλά πλάγια κτυπήματα, άλλος κάνοντας συμμαχίες κ.λ.π. Η Σοφία η Μαυρίδου όμως διάλεξε εξ’ αρχής να είναι ενωτική και να κάνει τον αγώνα της για τον σταυρό παρουσιάζοντας (ή υπενθυμίζοντας αν θέλετε καλύτερα) το έργο της όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί κακά τα ψέματα. Η μόνη που έχει να παρουσιάσει έργο στην Αντιπεριφέρεια είναι η Σοφία η Μαυρίδου (και ο Τάκης ο Τσιμήτρης σε αγροτικά θέματα).


Και αυτό είναι και το μεγάλο της ατού. Την είδαμε στα εγκαίνια του πολιτιστικού κέντρου Καρίτσας. Εκεί, όσοι βρέθηκαν, έγιναν μάρτυρες του πολιτικού ήθους της. Δεν δίστασε καθόλου ν’ ανεβάσει όλους τους περιφερειακούς σύμβουλους (νυν και μέλλοντες) στη σκηνή και να τους παρουσιάσει στον κόσμο. Από αυτή και μόνο την κίνηση μπορεί ένας έξυπνος άνθρωπος να καταλάβει πολλά για τον χαρακτήρα της Σοφίας.

Ας μην γελιόμαστε. Η Σοφία η Μαυρίδου δεν μπήκε στην πολιτική σκηνή του τόπου εχθές. Είναι πολύπειρη, έχει αποδείξει τις ικανότητές της, έχει την εμπιστοσύνη του Τζιτζικώστα και έχει όλα τα εχέγγυα για να διεκδικήσει τον σταυρό των Πιεριέων και να τον πάρει.

Κάποιος «γκουρού» των εκλογών μου είπε τις προάλλες: «Η Σοφία θα σταματήσει ν’ απασχολεί την πολιτική ζωή του τόπου όταν εκείνη το αποφασίσει. Ο κόσμος την αγαπάει και όποιος δεν το έχει καταλάβει αυτό, δεν ξέρει τι του γίνεται…».

Δεν ξέρω αν ισχύει ή όχι, αλλά ο άνθρωπος που μου το είπε σίγουρα γνωρίζει από εκλογές. Θα δούμε.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους κάποιος πολιτικός (και μάλιστα γυναίκα) έχεις το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!! Σοφία Μαυρίδου: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!!!» (βίντεο) 

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Σοφία Μαυρίδου: « Στόχος μας η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Πιερίας»

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….Ο "ψυχρός εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης ξανακτυπά. Γιατί το κάνει; Με εντολή Νταντάμη; Με εντολή Χιονίδη; Η δεικτική απάντηση του Φίλιππα Ηλιάδη. Ερώτηση Ντανταμικών: "Τελικά ο Γιώργος ο Κυριακίδης με αυτά που γράφει κάνει καλό στον συνδυασμό Νταντάμη ή στον Σάββα Χιονίδη;"

"Σκληραίνει" η κόντρα Χιονίδη - Νταντάμη και Γιαννούλη. Αδυσώπητη αντιπολίτευση από τις υποψήφιες Νταντάμη και Γιαννούλη. Μόνο χαμόγελα στις φωτογραφίες, ούτε αγκαλιές ούτε φιλιά με τους συμβούλους Χιονίδη.

Φανεροί αντίπαλοι ή κρυφοί φίλοι; Τι συμβαίνει; Τι επεισόδια χάσαμε; Μεγάλος ο ντόρος στην Κατερίνη μετά τις "αγάπες" Σάββα και Κώστα το Σάββατο. Σκληρή αντίδραση από Μιχάλη Τσιφοδήμο

«Κλείδωσε» και η 8η θέση στο ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα; Ο Κλεόβουλος Θεοτόκης «βάζει πλάτη» για τον φίλο του Απόστολο και «καθαρίζει» στην Βόρεια Πιερία. Ο Τζιτζικώστας με τον Κλεόβουλο δίπλα του πάει για το 70%

Πήρε τελικά ο έντιμος Νίκος Μακρίδης το δακτυλίδι από τον Σάββα; Οι δικοί του πρώτα λένε πως είναι στην ομάδα Μακρίδη και μετά πως κατεβαίνουν με τον Σάββα! Γιατί το επιτρέπει ο Σάββας; Τυχαίο γεγονός; Ή με εντολή Άγγελου; Συμφωνούν Καρυπίδης και Αναστασιάδης;

Ποιος (ή ποια) και από ποιον συνδυασμό υποψήφιος τοπικός σύμβουλος γράφει επίσημα στο facebook ότι συζητάει, συσκέπτεται και συναποφασίζει με τον εαυτό του για την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές;

Τί έγινε ρε παιδιά;Τα βρήκαν Χιονίδης και Κουκοδήμος; Βραβεύει ο Σάββας αύριο τον Κώστα; Θα μας τρελάνουν τελείως σε αυτές τις εκλογές.... Τι ακριβώς συμβαίνει; Συμμαχία Χιονίδη και Κουκοδήμου, εναντίον ποιου;

Ο... πλούσιος Νίκος Τζήκας! Ο αστυνομικός και κουμπάρος του Κώστα Κουκοδήμου, που έχει λεφτά να ναυλώνει λεωφορεία για να πηγαίνει εκδρομές τους φίλους του! Πήγε και το ΚΑΠΗ της Μηλιάς; Ρε και εγώ που νόμιζα πως οι αστυνομικοί έχουν μικρό μισθό...

(Στήριξη Σύριζα = Απών για τη Μακεδονία, παρών για τους αθίγγανους). Τον Γιώργο τον Νταντάμη δεν τον πειράζει αν κάποιος κλέβει ρεύμα και διαπράττει ποινικό αδίκημα. Ισχύει αυτό μόνο για τους αθίγγανους, ή θα το εφαρμόσει και για τους υπόλοιπους δημότες αν βγει δήμαρχος; Θα πληρώνει ο δήμος στη ΔΕΗ;Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.