Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νίκος Μακρίδης, 8 Ιουλίου 2017: Προχωρά σε καταγγελίες για την παραλαβή ενός χώρου από τον δήμο. Δηλώνει ότι "θα συνεχίσουμε τον αγώνα της αντιπολίτευσης στον δήμο μας, μέχρι να 'ρθούνε οι καλύτερες μέρες στον δήμο μας, μέχρι να 'ρθει η νέα εποχή".

Καλημέρα στα παιδιά τα καλά! Καλή εβδομάδα!!! Όσο καλή δηλαδή μπορεί να είναι με τέτοια πισωγυρίσματα του καιρού. Είμαστε μέσα στην Άνοιξη, και έτσι μου 'ρχεται να σας ευχηθώ καλό χειμώνα! Πισωγυρίσματα είπα και τι θυμήθηκα τώρα...

Τι πιο ωραίο για να ξεκινήσουμε τη νέα εβδομάδα από το να απολαύσουμε τον έντιμο Νίκο Μακρίδη σε βίντεο του μόλις πριν 2 χρόνια.

Τότε, μιλώντας στην κάμερα του Kapa News τόνιζε πως δεν δέχτηκε να υπογράψει για την κατεδάφιση ενός κτηρίου στην Πλατεία Ευκαρπίδη. Πήγε εκεί μαζί με κλιμάκιο μηχανικών του Δήμου και ενώ πήγε να παραλάβει έναν δημοτικό χώρο, διαπίστωσε ότι το διπλανό ιδιωτικό πάρκιγκ είχε καταλάβει τον χώρο.


Μετά από όλα αυτά αρνήθηκε να παραλάβει τον χώρο και έφερε το θέμα και πάλι στο δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσει.

Στο τέλος δήλωσε πως "θα συνεχίσουμε τον αγώνα της αντιπολίτευσης στον δήμο μας, μέχρι να 'ρθούνε οι καλύτερες μέρες στον δήμο μας, μέχρι να 'ρθει η νέα εποχή".

Να υποθέσουμε πως οι καλύτερες μέρες ήρθαν;


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:
Ο "ψυχρός εκτελεστής" Γιώργος Κυριακίδης ξανακτυπά. Γιατί το κάνει; Με εντολή Νταντάμη; Με εντολή Χιονίδη; Η δεικτική απάντηση του Φίλιππα Ηλιάδη. Ερώτηση Ντανταμικών: "Τελικά ο Γιώργος ο Κυριακίδης με αυτά που γράφει κάνει καλό στον συνδυασμό Νταντάμη ή στον Σάββα Χιονίδη;"

"Σκληραίνει" η κόντρα Χιονίδη - Νταντάμη και Γιαννούλη. Αδυσώπητη αντιπολίτευση από τις υποψήφιες Νταντάμη και Γιαννούλη. Μόνο χαμόγελα στις φωτογραφίες, ούτε αγκαλιές ούτε φιλιά με τους συμβούλους Χιονίδη.

Φανεροί αντίπαλοι ή κρυφοί φίλοι; Τι συμβαίνει; Τι επεισόδια χάσαμε; Μεγάλος ο ντόρος στην Κατερίνη μετά τις "αγάπες" Σάββα και Κώστα το Σάββατο. Σκληρή αντίδραση από Μιχάλη Τσιφοδήμο

Πήρε τελικά ο έντιμος Νίκος Μακρίδης το δακτυλίδι από τον Σάββα; Οι δικοί του πρώτα λένε πως είναι στην ομάδα Μακρίδη και μετά πως κατεβαίνουν με τον Σάββα! Γιατί το επιτρέπει ο Σάββας; Τυχαίο γεγονός; Ή με εντολή Άγγελου; Συμφωνούν Καρυπίδης και Αναστασιάδης;

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.