HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Χρυσοχοΐδης κοντά σε συνεργασία με τον Γιώργο


Αν μία είδηση από το «στρατόπεδο» του Γιώργου Παπανδρέου είναι ότι ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανακοινώσει στις 30 Ιανουαρίου τη δημιουργία κόμματος σε περίπτωση μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, μία δεύτερη -εξίσου εντυπωσιακή- είναι το έντονο «φλερτ» του πρώην πρωθυπουργού με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Θα συμπλεύσουν και στο νέο κόμμα; Αυτό συζητιέται εντόνως στον μικρόκοσμο του ΠΑΣΟΚ. Αλλά και πάλι μένει να φανεί.
Πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου επιμένουν πως ο υπουργός Υποδομών είναι από τους προνομιακούς συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, ενώ οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου λένε ότι προ μερικών εβδομάδων ήταν συχνές και οι διά ζώσης -πολύωρες- επαφές των δύο ανδρών στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου στη Βουλή.

Στο «στρατηγείο» της οδού Πειραιώς, στα γραφεία του ιδρύματος Παπανδρέου, όπου ξημεροβραδιάζεται πια ο πρώην πρωθυπουργός, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα, συναντώντας κομματικά στελέχη, δημάρχους και νεολαίους τους οποίους βολιδοσκοπεί για τα ψηφοδέλτια, ο Μ. Χρυσοχοΐδης δεν έχει εμφανιστεί.

Τουλάχιστον όχι παρουσία άλλων παπανδρεϊκών στελεχών, όπως είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιώργος Πεταλωτής, ο Φίλιππος Πετσάλνικος ή η Ρεγγίνα Βάρτζελη που συνεδριάζουν σε τακτική βάση, «ζυγίζοντας» δημοσκοπήσεις, πρόσωπα και πιθανότητες επιτυχίας του εγχειρήματος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια