HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κτηνωδία στην Κρήτη: Σκότωσαν κρι κρι, για να φωτογραφηθούν με τα θηράματα... (φωτό)

Θύματα ασυνείδητων κυνηγών έπεσαν αγριοκάτσικα της Κρήτης (Κρι-Κρι), οι οποίοι τα σκότωσαν και στη συνέχεια τα έσφαξαν, υπερηφανευόμενοι για το “επίτευγμα” τους.
Μάλιστα δεν αρκέστηκαν στην αποτρόπαια πράξη τους, μια και τα αγριοκάτσικα της Κρήτης αποτελούν σύμβολο του νησιού και το κυνήγι τους απαγορεύεται αυστηρά, αλλά έβγαλαν φωτογραφίες, αναρτώντας της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να γίνει γνωστό το κατόρθωμα τους σε όλους.


Σε ανακοίνωση της η Ζωόφιλη Δράση αναφέρει:
"Κάποιες φορές αυτό το νησί που υπερ - αγαπούμε, μας κάνει και εξοργιζόμαστε, ειδικά όταν εμείς οι Κρητικοί δεν σεβόμαστε ούτε το σπανιότερο ζώο της κρητικής πανίδας, το κρι κρι που αποτέλεί ένα από το πολυδιαφημισμένα σύμβολα της Κρήτης.
Μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό κέντρο προστασίας Αγριας Ζωής, έχουμε την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τα σπανιότατα αυτά αγρια ζώα του νησιού μας, που αυτοί οι δύο ανόητοι, σκότωσαν, μαχαίρωσαν, έσφαξαν, ξεκοίλιασαν και στη συνέχεια φωτογράφισαν τις πράξεις τους και τις προβάλουν στο Facebook.
Από κοινού, ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ και ΕΚΠΑΖ προχωρούμε άμεσα σε καταγγελία για τη θανάτωση και την επίδειξη των θανατωμένων προστατευόμενων άγριων ζώων διαδικτυακά και παρακαλούμε την ΕΛ.ΑΣ. και την Εισαγγελία Ηρακλείου να παρέμβουν άμεσα!"ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ”



http://www.cretapost.gr/271618/thimata-asiniditon-ta-prostatevomena-kri-kri-tis-kritis/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια