HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα στο Δ.Σ. του Δήμου Δίου-Ολύμπου!!! Αναμένεται μεγάλη η προσέλευση του κόσμου...!!!



"Καυτό" αναμένεται το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου αφού τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν έχουν τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για τους δημότες του εν λόγω Δήμου όσο και για του εμπόρους όλου του Νομού!

Ήδη απο το περασμένο Σαββατοκύριακο που ανακοινώθηκε η πρόσκληση για το σημερινό Δ.Σ. η αντιπολίτευση απεύθυνε κάλεσμα στους δημότες, στους βουλευτές αλλά και σε όλους τους ενδιαφερόμενους και εμπλεκόμενους φορείς να παρευρεθούν στην σημερινή συνεδρίαση, αφού τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν είναι πολύ σοβαρά, και τους αφορούν άμεσα.

Θυμίζουμε ότι 8ο θέμα είναι και αυτό του εμπορικού κέντρου που ΜΟΝΟ το Kapa-News ερευνά εδώ και αρκετό καιρό. Θυμίζουμε ακόμη ότι το θέμα αυτό κατέληξε στο Δ.Σ. λόγω δικού μας δημοσιεύματος που αποκάλυπτε την αναρμοδιότητα της Τεχνικής Υπηρεσία να εκδώσει την άδεια εισόδου-εξόδου, πάνω στην οποία στηρίχθηκε η Αποκεντρωμένη και εξέδωσε την περιβαλλοντολογική μελέτη και την άδεια οικοδόμησης 13.000 τ.μ. κατα παρέκκλιση. Το άρθρο μας τότε με τίτλο: "ΑΚΥΡΗ η άδεια εισόδου εξόδου οχημάτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου για το εμπορικό κέντρο γιατί…" μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ!

Τέλος, υπάρχει και η πρόσφατη μήνυση της νομικής συμβούλου του Δήμου, την περασμένη Παρασκευή, η οποία αφορούσε τον ίδιο τον δήμαρχο και το αυτόφωρο που παρα τρίχα απέφυγε ο τελευταίος λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού του εκτός Νομού.

Περιμένουμε λοιπόν εξελίξεις απο την σημερινή συνεδρίαση την οποία θα παρακολουθήσουμε στενά και με μεγάλο ενδιαφέρουν και θα σας ενημερώσουμε για την όποια εξέλιξή της. Ραντεβού λοιπόν σήμερα στις 16:30 στο δημαρχείο του Δίου-Ολύμπου...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια