Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Εξιχνιάστηκε το έγκλημα του 65χρονου στην Κατερίνη!!! Αντρόγυνο οι δράστες...!!!


Ένα ζευγάρι είναι τελικά οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 65χρονου που έγινε την περασμένη Κυριακή στην Κατερίνη!!!

Εγκυρότατες πηγές του Kapa-News αναφέρουν ότι το έγκλημα του 65χρονου συνταξιούχου κ. Θεοχάρη, εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας ενόχους ένα ζευγάρι, ενός 28χρονου από την Γεωργία (κάτοικος Κατερίνης τα τελευταία χρόνια) και μιας 30χρονης από την Ρωσία, βαριά εξαρτημένου στα ναρκωτικά. Το έγκλημα προέκυψε ύστερα απο συμπλοκή που είχε το θύμα με τους δράστες, στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν τα ξημερώματα της Κυριακής, και εκείνος τους αντιλήφθηκε.

Περισσότερες λεπτομέρειες, θα έχουμε στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, την οποία περιμένουμε να εκδοθεί εντός της ημέρας.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας ΕΔΩ!!!


Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.