HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Κλειστόν, λόγω φορολογικών παραβάσεων... (φωτογραφίες)


Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε σήμερα το πρωί στην πόρτα του γραφείου του γνωστού Κατερινιώτη γιατρού που έχει αναστατώσει τελευταία τόσο την ιατρική κοινότητα όσο και την τοπική κοινωνία με την φήμη που κυκλοφορεί γύρω απο το όνομά του, αλλά και την ιδιότητα του, η οποία αμφισβητείται λόγω σοβαρών ενδείξεων για τα πτυχία του.

Σχετική αναλυτική έρευνα γύρω απ' το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα www.ellinikahoaxes.gr

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι απο εχθές το μεσημέρι έχει σφραγιστεί το γραφείο του εν λόγω επιχειρηματία και αναμένεται εντός της ημέρας να ξεκινήσει εξονυχιστικός φορολογικός έλεγχος απο την αρμόδια αρχή. Όσο για τις υπόλοιπες εκκρεμότητες γύρω απο τα πτυχία του και τις δραστηριότητές του δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο, εκτός απο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Για οτιδήποτε νέο προκύψει γύρω απο την υπόθεση αυτή θα σας ενημερώσουμε σχετικά.



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!