Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κόψτε το τσιγάρο με την δύναμη της φύσης- Αυτά είναι τα κατάλληλα βότανα!


Τα βότανα μπορούν να γίνουν πολύτιμοι σύμμαχοι στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από την κακιά συνήθεια του καπνίσματος και να σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα με εντελώς φυσικό τρόπο Η χρήση των βοτάνων μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη και ανακουφιστική κυρίως στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της στέρησης που βιώνουν οι καπνιστές, με το να βοηθούν τον οργανισμό να χαλαρώσει και να αφαιρέσει το άγχος.

ναι σαφώς μια πολύ υγιής εναλλακτική λύση που μπορεί να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα, αν είστε αποφασισμένοι.

Πιπέρι Καγιέν

Δρα ως καταλύτης για άλλα βότανα. Το πιπέρι καγιέν προσθέτει ένα ιδιαίτερη γεύση, καθώς τα έλαια του ενεργούν για την απευαισθητοποίηση των υποδοχέων της γεύσης που λαμβάνουν ευχαρίστηση από το κάπνισμα των τσιγάρων. Η διαδικασία αυτή, κάνει το κάπνισμα λιγότερο ελκυστικό στη γεύση.

Ρίζα Τζίντζερ

Η λήψη ωμής ρίζας Τζίντζερ μειώνει τη ναυτία και τους πονοκεφάλους που σχετίζονται με την διακοπή του καπνίσματος. Το Τζίντζερ είναι επίσης γνωστό για τα πολλαπλά οφέλη του στον οργανισμό μας, οπότε καλό θα ήταν να το εντάξουμε στη διατροφή μας.

Λοβηλία

Είναι ένα πολύ ισχυρό βότανο που βοηθά να ηρεμήσει το μυαλό. Επίσης, θεωρείται και υποκατάστατο της νικοτίνης, οπότε μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ανθρώπους που προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα. Ακόμη, η λοβηλία είναι γνωστή για την ιδιότητα να κάνει τα τσιγάρα να έχουν άσχημη γεύση.

Βαλσαμόχορτο

Προωθεί μια θετική ψυχική στάση και είναι ό, τι χρειάζεται το πρόσωπο εκείνο που είναι αποφασισμένο να σταματήσει το κάπνισμα, έτσι ώστε να μπορέσει να εστιάσει στις θετικές επιδράσεις της διακοπής του καπνίσματος στην υγεία του και να επιτύχει πιο γρήγορα το στόχο του.

Σιμισφούκα ή Μαύρο Cohosh

Είναι γνωστό ότι είναι ένα ασφαλές φυτικό ηρεμιστικό που ανακουφίζει από τη νευρικότητα και το άγχος που σχετίζεται με την διακοπή του καπνίσματος.

Ύσσωπος

Το βότανο ύσσωπος βοηθά να περιοριστεί, έως και να εξαφανιστεί το φλέγμα και τη συμφόρηση στους πνεύμονες. Είναι, επίσης γνωστό για την ανακούφιση του άγχους και την υστερία ακόμα που μερικές φορές συνδέονται με την διακοπή του καπνίσματος.

Κορεάτικο Ginseng

Το Ginseng είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα στον κόσμο, ικανό να ενισχύσει την ενέργεια και να βοηθήσει το σώμα να χειρίζεται σωστά το άγχος. Η ιδιότητά του αυτή, βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας στα συστήματα του σώματος, και με τον τρόπο αυτό, η λήψη του μπορεί να είναι χρήσιμη για τους καπνιστές για να μπορέσουν να προσαρμοστούν στην έλλειψη νικοτίνης.

Μέντα

Έχει μια χαλαρωτική επίδραση επί των μυών του πεπτικού συστήματος και διεγείρει την ροή της χολής και τα άλλα πεπτικά υγρά. Ταυτόχρονα, η μέντα ανακουφίζει από το άγχος και την ένταση που δημιουργείται από την έλλειψη του τσιγάρου.

Φτελιά

Είναι εξαιρετικό βότανο για να χρησιμοποιηθεί σε περιόδους με πεπτικές ενοχλήσεις που μπορεί μερικές φορές να συνοδεύσουν την διακοπή του καπνίσματος.

Βαλεριάνα

Η βαλεριάνα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τα άτομα με άγχος και αϋπνία. Αυτό το βότανο είναι ισχυρό όταν σταματήσετε το κάπνισμα για να σας βοηθήσει με την αϋπνία, την νευρικότητα και το άγχος.

Αυτά τα 10 βότανα θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να σταματήσετε το κάπνισμα. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να βρεθούν σε ξηρή μορφή, κάψουλα, ή υγρή μορφή εκχυλίσματος. Ακολουθήστε τις οδηγίες της ετικέτας για τη χρήση και συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή το γιατρό σας.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.