HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ!!! Το Kapa News ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι στην όμορφη Πιερία!!! (βίντεο)


Μια μεγάλη οπτικοακουστική καταγραφή έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα Kapa-News, προκειμένου να αναδείξει την Πιερία της καρδιάς μας.

Ένα εγχείρημα που δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ στα χρονικά αυτού του τόπου!!! Μια παραγωγή εξ’ ολοκλήρου της Kapa-News!!!

Μια περιπέτεια που σαν σκοπό έχει να κάνει γνωστή την Πιερία παγκοσμίως!!! Για να επιτευχθεί ο στόχος μας ώστε να γίνει μια ολοκληρωμένη εργασία με λεπτομέρεια, επιλέξαμε να μπούμε σε μια ξεχωριστή και δύσκολη περιπέτεια, αξιοποιώντας τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βερροιώτης (γνωστός και ως «ο Ποδηλάτης του Κόσμου»).

Η Kapa-News με την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου έφεραν τον Γρηγόρη στην Πιερία για να ποδηλατήσουμε μαζί του τηλεοπτικά, καταγράφοντας πεταλιά - πεταλιά τον όμορφο αυτό τόπο παρουσιάζοντας τις ομορφιές της Πιερικής γης, τα πλούσια πολιτιστικά της δεδομένα, τα τοπικά προϊόντα, τους κατοίκους και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον τουρισμό.


Στην οπτικοακουστική καταγραφή - τηλεοπτική εκπομπή συμμετέχουν ο Chef Γιάννης Λάμπρου (γνωστός στην Κατερίνη ως Γιάννης Cook) που θα μαγειρεύει διάφορες σπεσιαλιτέ με τοπικά προϊόντα και θα μας περιγράφει τις νοστιμιές και ιδιαιτερότητες της τοπικής κουζίνας και ο Παρασκευάς Αλαγκοζλής που θα μας δίνει συμβουλές για την καλή συντήρηση του ποδηλάτου μας.

Η Kapa-News με τον Πέτρο Σταθακόπουλο στην οργάνωση παραγωγής και την δημοσιογραφική επιμέλεια, τον Γιάννη, τον Παρασκευά, ακρετούς quest έκπληξη, την στήριξη των χορηγών μας και το δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα του Γρηγόρη σε ότι αφορά τον ιδιαίτερο τρόπο έρευνας και καταγραφών που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια ποδηλατώντας στον κόσμο, έχει βάλει στόχο αυτή η δράση να είναι ωφέλιμη για τον τόπο μας και το οπτικοακουστικό υλικό να είναι καλοτάξιδο πέρα από τα σύνορα μας προβάλλοντας την Πιερία.


Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε από πια μέσα ενημέρωσης θα μπορείτε να παρακολουθείτε την τηλεοπτική μας παραγωγή συνέχεια, ώστε να μην χάσετε ούτε ένα επεισόδιο, και βέβαια πάντα από την Kapa-News θα έχετε πλήρες ρεπορτάζ τα όσα συμβαίνουν στην διάρκεια των γυρισμάτων.

Η Kapa-News ευχαριστεί όλους όσους έχουν πιστέψει αυτό το εγχείρημα και στηρίζουν την παραγωγή από την πρώτη στιγμή.

Το 10λεπτο βίντεο που ακολουθεί σας δίνει μια μικρή γεύση για τους συντελεστές και την θεματολογία της παραγωγής μας. Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, κάντε λίγο ακόμη υπομονή και σας υποσχόμαστε ότι η τελική εικόνα θα σας ανταμείψει…

Δείτε το βίντεο:



Το μεγάλο μας ταξίδι στην Πιερία ξεκίνησε λοιπόν! Σας περιμένουμε συνταξιδιώτες μαζί μας, για να ζήσουμε αυτή την περιπέτεια, και σας υποσχόμαστε ότι θα σας μείνει αξέχαστη!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια