HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!! Δημοτικά ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τέρμα οι στηρίξεις υποψηφίων από την Ν.Δ. στην Πιερία! Το είπαμε και τώρα το ξανά αποδεικνύουμε!!!

Πριν από 10 ημέρες ακριβώς (6/9/2018) δημοσιεύσαμε ένα άρθρο σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει η Ν.Δ. στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019. Μάλιστα δημοσιεύσαμε και ένα ισχυρό ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξης του κ. Νικήτα Κακλαμάνη στον Real FM και στους δημοσιογράφους Καμπουράκη-Λυριτζή.

Το άρθρο μας είχε τίτλο: «Αυτοί θα είναι οι επόμενοι Δήμαρχοι και περιφερειακοί σύμβουλοι στηνΠιερία!!!» και μπορείτε να το διαβάσετε με κλικ εδώ!!!

Το ηχητικό της συνέντευξης του κ. Ν. Κακλαμάνη:


Όμως από τότε μέχρι σήμερα έφταναν στ’ αυτιά μας και στα δημοσιογραφικά μας γραφεία πληροφορίες ότι κάποιοι υποψήφιοι (Δήμαρχοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι) συνέχιζαν να διαδίδουν (μάλλον ψευδώς) ότι ο συνδυασμός τους έχει την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, επικαλούμενοι μάλιστα διάφορα μάλλον αστεία επιχειρήματα.

Σήμερα λοιπόν η Kapa News σας αποκαλύπτει ένα έγγραφο της εσωτερικής αλληλογραφίας της Νέας Δημοκρατίας που στάλθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2018 σε όλα τα όργανα του κόμματος με την υπογραφή του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά περίτρανα το άρθρο μας της 6η Σεπτεμβρίου.

Δείτε το έγγραφο:


Στο εξής λοιπόν, σε ότι αφορά τους υποψήφιους στην τοπική αυτοδιοίκηση στην Πιερία, όταν ακούτε «ο τάδε στηρίζεται απ’ την Ν.Δ.» να ξέρετε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, και καλά θα κάνουν κάποιοι να σταματήσουν αυτού του είδους την παραπληροφόρηση, γιατί θα τους θυμίσουμε ότι πριν λίγες μόλις ημέρες (4/9/2018) το κόμμα δεν δίστασε διόλου να διαγράψει οριστικά τα 10 στελέχη στην Ήπειρο εξαιτίας του «αντάρτικου» που έστησαν, αξιοποιώντας τις κομματικές τους θέσεις προκειμένου να στηρίξουν πρόσωπα που δεν έχουν την επίσημη στήριξη της Πειραιώς.

Θυμίζουμε ότι ανάμεσά τους βρίσκεται ο τ. βουλευτής του κόμματος, Κώστας Παπασιώζος. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι «10» αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του επικοινωνιολόγου Σπύρου Ριζόπουλου στην περιφέρεια Ηπείρου, όπου θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία, Αλέκος Καχριμάνης. Οι διαγραφέντες (για την ιστορία) είναι οι κ. Βλέτσας Αθανάσιος, κα Καλιαμούρη Μαρίνα, κα Κοτζαμάνη Πηνελόπη, κα Ράρρα Στασινή, κ. Νάνος Στάθης, κ. Παπασιώζος Κώστας, κ. Δήμος Δημήτρης, κ. Μότσιος Γιώργος, κ. Σοφίας Δονάτος και κ. Τσάπαλος Όμηρος.

Αυτά λοιπόν και σε άλλα με υγεία. Η προεκλογική περίοδος (όπως λέμε η κυνηγετική περίοδος) ξεκίνησε… Καλή δύναμη σε όλους του υποψήφιους, και ακόμη καλύτερη δύναμη στους πολίτες και ψηφοφόρους.

Από την Kapa News θα μαθαίνετε στο εξής όλο το προσκήνιο και παρασκήνιο της προεκλογικής περιόδου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια