HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


2+2 προτάσεις στον Κώστα τον Κουκοδήμο για σκωπτικά αστεία, σαν αυτά με το 4ο μνημόνιο κλπ: "Διπλασιασμός ΕΝΦΙΑ, συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με την Τουρκία". Και 2 τοπικά αστεία: "Πώληση των παραλιακών οικοπέδων της Κατερίνης προς 5000 ευρώ/στρέμμα και ειδική φορολόγηση των χωριών για να τους φέρουμε το νερό"


Καλημέρα στην παρέα! Παρακαλώ ηρεμία! Δέχτηκα σε ένα Σαββατοκύριακο όσα τηλέφωνα δεν δέχτηκα όλο το 2018! Ναι ρε παιδιά! Το είπε ο κύριος Κώστας. Ναι, αλήθεια είναι, μίλησε για 4ο μνημόνιο κλπ, άδειασε τον Μητσοτάκη, τα βρήκε όλα καλά με τον Σύριζα κλπ. Ναι, ναι, ναι. Μη με ρωτάτε άλλο, αυτό κατάλαβα και εγώ. 

Την επόμενη μέρα βέβαια το διέψευσε. Ααα όλα και όλα! Είπε ότι το έλεγε σκωπτικά, για πλάκα ρε παιδί μου ένα πράγμα! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, εξέθεσε το κόμμα του, τον αρχηγό του κλπ και όλο αυτό ήταν κάτι σκωπτικό; Εντάξει κύριε Κώστα μας, ότι πείτε εσείς!

Αφού λοιπόν ο κύριος Κώστας μας είναι τέτοιος πλακατζής και του αρέσουν τα αστεία, θα προτείνω και εγώ μερικά ακόμη θέματα για σκωπτικά αστεία, για να γελάσουμε όλοι μας!

ΕΝΦΙΑ
"Έτσι που πάνε τα πράγματα, βλέπω να έρχεται η ΝΔ και να είναι τόσο χάλια τα οικονομικά της Ελλάδας που θα χρειαστεί να διπλασιάσουμε τον ΕΝΦΙΑ! Αλλιώς δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τα αναδρομικά που ψηφίστηκαν στα δικαστήρια!"

Συνεκμετάλλευση κοιτασμάτων Αιγαίου με την Τουρκία
"Θα έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη από λεφτά, θα μας αφήσει τόσο διαλυμένη τη χώρα ο Τσίπρας, που θα αναγκαστούμε να υπογράψουμε τη συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων του Αιγαίου με την Τουρκία, μπας και πάρουμε καμιά προκαταβολή και σωθούμε"

Να πούμε και 2 προτάσεις για αστεία για τον Δήμο της Κατερίνης, να βρίσκονται; Μπορεί να θέλει να μιλήσει σκωπτικά και για τα δικά μας εδώ, αφού είπε πως θα φύγει από τη Βουλή γιατί πλέον θα υπάρχουν δυσκολίες εκεί...

Πώληση των παραλιακών οικοπέδων προς 5000 ευρώ/στρέμμα 
"Θα μας παραδώσει ο Σάββας ο Χιονίδης σε τέτοια άθλια κατάσταση τον δήμο, θα είναι τόσα πολλά τα χρέη, θα ανακαλύψουμε τόσους οικονομικούς σκελετούς στις ντουλάπες, που θα αναγκαστούμε να πουλήσουμε ακίνητη περιουσία για να ξεχρεώσουμε. Ακόμη και τα παραλιακά μας οικόπεδα, πχ προς 5000 ευρώ/στρέμμα. Να, έχουμε 2000 στρέμματα στην Κατερινόσκαλα, θα πάρουμε 10 εκατομμύρια έτσι."

Ειδική φορολόγηση των χωριών για το νερό
"Ο Σάββας δεν σας φέρνει το νερό γιατί δεν έχει λεφτά ο Δήμος. Για αυτό και εμείς θα εφαρμόσουμε ειδική φορολογία για όλους τους κατοίκους των χωριών μας για να έχουμε λεφτά να κάνουμε τα έργα και να το φέρουμε."

Για να εξηγούμαστε: Προς Θεού, δεν λέω πως θα τα πει όλα τα παραπάνω ο κύριος Κώστας. Αλλά επειδή το Σάββατο μάθαμε πως είναι χωρατατζής και μιλάει σκωπτικά, έγραψα μερικές προτάσεις για να τις αναλύσει με τον δικό του σκωπτικό τρόπο και να δώσει σε όλους να καταλάβουν με αυτόν τον τρόπο πόσο σκληρή επίθεση κάνει στον Τσίπρα και την κυβέρνηση Σύριζα, καθώς και στον Σάββα τον Χιονίδη.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Εντολή από τα κεντρικά του Σύριζα για να πέσουν οι τόνοι; Πόση ώρα μιλούσαν ο Γιώργος ο Ντανταμης με τη Μπέττυ του Σκούφα στον χορό του Ναυτικού Ομίλου; Τι έλεγαν; Γιατί η Μπέττυ μόνο μαζί του συζήτησε επί 20 - 30 λεπτά; Να αναμένουμε τον Ορνιθόπουλο υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μαζί του; Ή απλά ο Γιώργος στηρίζει ανθρώπινα τη Μπέττυ;

Νίκος Μακρίδης, ο έντιμος. Πως βλέπει ο Νίκος τον εαυτό του; Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μόνο θετικά, είναι έντιμος, ειλικρινής, έχει όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον Δήμο Κατερίνης (λείπει η νεανικότητα, αλλά αυτή την έχει ο κουμπάρος του ο Περικλής). Ασχολείται ο Άγγελος μόνο με τον Σάββα και τον Σάββα και δεν έχει χρόνο για τον Νίκο;

Έκπληξη Κουκοδήμου με πάσα στον Σύριζα: «"Ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη»! Άνοιγμα του Κώστα στους Συριζαίους ενόψει 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών; Ή και του πρώτου γύρου; Πώς θα αντιδράσει ο Νταντάμης που κάποιος άλλος μπαίνει στα Συριζο-χωράφια του; Χαίρονται οι δεξιοί του Κουκοδήμου με τις δηλώσεις του;

Η... νεανικότητα του Περικλή. Αθόρυβα και προσεκτικά ο Νίκος ο Μακρίδης κτίζει το δικό του "μαγαζί" μέσα στον συνδυασμό Χιονίδη. Ανακοίνωσε και ο Περικλής ο Αμοιρίδης ο κουμπάρος του, ακολουθούν και άλλοι δικοί του άνθρωποι, μιας και ο Σάββας του έχει δώσει το ελεύθερο να παίξει μπάλα όπως θέλει. Πάει ο Νίκος για επόμενος Δήμαρχος;

Πάλι "Τσίπρα" ψάχνεις να αγαπήσεις, φίλε ψηφοφόρε; Εσύ τι θα ψηφίσεις; Αυτόν που μοιράζει μήλα ή γλυκά; Αυτόν που θα βάλει 20ρικα - 50ρικα στον φάκελο με τα ψηφοδέλτια; Αυτόν με το 1.000ρικο, ή το τρακτεράκι ή τις μπάλες και φανέλες στον σύλλογο; Αυτόν που ΘΑ σε διορίσει, εσένα και άλλους 50.000 ακόμη; Σε αυτές τις εκλογές θα βάλεις μυαλό; Ή δεν χόρτασες ακόμη δούλεμα;


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια