Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ευχαριστήρια επιστολή προς κ. Θωμά Αναστασιάδη

Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Θωμά Αναστασιάδη για την άμεση ανταπόκρισή του στο τηλεφώνημά μου για βοήθεια με κάποιο αδέσποτο της γειτονίας μου.

Συγκεκριμένα είμαι ένας επιχειρηματίας, που αγαπώ τα ζώα, και πρόσφατα εγκαταστάθηκα στην Κατερίνη και άνοιξα την επιχείρησή μου. Η έδρα που επέλεξα είναι ακριβώς απέναντι απ’ το επιμελητήριο Πιερίας. Σ’ εκείνο το σημείο λοιπόν, όταν ξεκίνησα πριν μήνες την επιχείρησή μου, περιφερόταν στην γειτονιά 3-4 αδέσποτα σκυλιά όλη την ημέρα. Το δε βράδυ ένα απ ‘αυτά ερχόταν και κοιμόταν μπροστά στην πόρτα της επιχείρησής μου. Το συγκεκριμένο σκυλί όλους αυτούς τους μήνες ήταν φιλικό τόσο μαζί μου όσο και με όλη την γειτονιά. Μάλιστα οι γείτονες κι εγώ φροντίζαμε εκ περιτροπής να τον ταΐζουμε καθημερινά και να τον φροντίζουμε, αφού στο κάτω-κάτω της γραφής ήταν και ένα είδος φύλακα στην περιοχή. Όλα ήταν καλά μέχρι που πριν μερικές ημέρες ο σκύλος άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και να γίνεται επιθετικός. Ιδιαίτερα στους πεζούς και στα μοτοποδήλατα που περνούσαν από εκείνον τον δρόμο.

Από προχθές όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν. Το πρωί που έφτασα στο μαγαζί μου όπως κάθε μέρα άλλωστε, για ν’ ανοίξω την επιχείρησή μου και να δουλέψω, ο ίδιος ο σκύλος, (που τάιζα και φρόντιζα σχεδόν 8 μήνες) μου επιτέθηκε!!! Με πολύ προσπάθεια τελικά κατάφερα να τον απομακρύνω και τελικά ν’ ανοίξω την επιχείρησή μου. Λίγο αργότερα όμως (περίπου 2 ώρες μετά) ο σκύλος επέστρεψε και επιτέθηκε σ’ έναν πελάτη μου που προσπάθησε να μπει στην επιχείρησή μου. Αυτό επαναλήφθηκε άλλες 3-4 φορές ώσπου δεν άντεξα και επικοινώνησα με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης για να ζητήσω βοήθεια. Από εκεί έμαθα ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να με βοηθήσουν. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στο τηλέφωνο.

Έτσι σκέφτηκα να τηλεφωνήσω στον κύριο Θωμά Αναστασιάδη, γνωρίζοντας την ευαισθησία που έχει με τα σκυλιά γενικά. Ίσως ακουστεί υπερβολικό, αλλά ο κ. Αναστασιάδης μόλις άκουσε το πρόβλημά μου ήλθε σε 15 λεπτά στην τοποθεσία που του είπα, και με την βοήθειά μου μάζεψε το αδέσποτο, λέγοντάς μου ότι θα το πάει στο δημοτικό κυνοκομείο για εξέταση, ενδεχομένως και στείρωση (αν χρειαστεί), κατόπιν θα το παρακολουθήσει μερικές ημέρες και θα τακτοποιήσει το θέμα.Αυτό είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Δηλαδή η τόσο άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μου για βοήθεια. Θα ήθελα λοιπόν να τον συγχαρώ και να τον ευχαριστήσω για την βοήθειά του δημόσια!

Κλείνω εκφράζοντας την ελπίδα ότι κάποια στιγμή να υπάρξουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι σαν τον κ. Αναστασιάδη που να ασχολούνται με τέτοια σοβαρά καθημερινά θέματα, και να είναι τόσο άμεσοι και αποτελεσματικοί. Έτσι αυτός ο τόπος έχει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο…


Γιάννης Πουρτσίδης
Ελεύθερος επαγγελματίας
(1/2/2019)


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.