HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Μεγάλες εξελίξεις και αλλαγές στα βουλευτικά, μέρος 2ο! Έχει μυστικό όπλο ο Τόνας μέσω Αθηνών; Ο Μπάμπης από την Ιταλία το σκέφτεται. Σφίγγα ο Λιακόπουλος... Κλειδωμένος σε Χάρη Τζαμακλή ο Νταντάμης; Ενοχλημένος ο Σάκης Γκούνας; Θα μπει ο Τάπρας στην εξάδα; 1 - 2 θέσεις στη ΝΔ λέγεται πως θα κλειδώσουν "την τελευταία στιγμή"


Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Ναι, θα τα λέμε με το όνομα τους τα πράγματα. Και ας θυμώνουν κάποιοι φίλοι που λέμε την αλήθεια. Σας υποσχέθηκα παρασκήνιο και αυτό θα σας δώσω. Δείτε εδώ το χθεσινό κείμενο.

Πάμε στο δεύτερο μέρος...

Έχει μυστικό όπλο ο Τόνας μέσω Αθηνών;  

Λένε πως ο Θόδωρος όχι μόνο κλείδωσε την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο, αλλά έχει και ένα μυστικό όπλο μέσω Αθηνών. Μου λένε πως θα βγει προσεχώς στον αέρα. Και δεν του φαινότανε...

Ο Μπάμπης από την Ιταλία το σκέφτεται...

Ο Μπάμπης ο Μπρουσκέλλης ξαναπήγε στην Ιταλία για να απολαύσει τις εκλεκτές γεύσεις και καταστάσεις εκεί. Μπράβο του και μαγκιά του. Την ίδια ώρα ακούω πως δέχεται πολιορκία από πιθανούς υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ, για να τους δώσει στήριξη και να τους φέρει πακέτο όλους τους δεξιούς του Νταντάμη, που λέγεται ότι τους ελέγχει (δεν ξέρω αν ισχύει). Πάντως ο Μπάμπης δηλώνει επιφυλακτικός και το σκέφτεται. 

Να σας πω και εγώ έναν λόγο που δεν τον έχετε σκεφτεί εσείς. Ο Μπάμπης είχε ξεκινήσει για να κατέβει πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κατερίνης, με τη στήριξη του Γιώργου του Νταντάμη.

Τώρα που ο πρόεδρος δεν ορίζεται από πριν, αλλά θα πρέπει να κυνηγήσει σταυρό, δεν ξέρουμε αν ο Μπάμπης θα κατέβει για δημοτικός, για τοπικός ή αν απλά θα βοηθήσει απέξω. Αν κατέβει και καταφέρει και εκλεγεί σε ψηφοδέλτιο με τη στήριξη Σύριζα και με τριάδες Σύριζα και Αμοιρίδη έτοιμες στημένες, τότε θα είναι πρώτος μάγκας. Και σε αυτή την περίπτωση θα πάει ο ίδιος για βουλευτής! 

Σφίγγα ο Λιακόπουλος... 

Λέξη δεν παίρνεις από το στόμα του Λιακόπουλου για το θέμα των βουλευτικών. Κάποιοι εκτιμούν πως δεν είναι μέσα στο παιχνίδι. Εγώ πάλι νομίζω πως είναι με τα μπούνια μέσα και κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, περιμένει να δει τις εξελίξεις. Το ίδιο κάνει και στα περιφερειακά. Ο ίδιος λέει ότι θα ζυγίσει πολύ τα πράγματα πριν δώσει επίσημη στήριξη στα περιφερειακά. Κι όλα αυτά λόγω Καρυπίδη και όχι μόνο...

Θα μπει ο Ηλίας ο Τάπρας στην εξάδα του ψηφοδελτίου;

Έγινε ο κακός χαμός την περασμένη εβδομάδα για το κείμενο μου με τον Ηλία τον Τάπρα. Δεν είπα ρε παιδιά ότι θέλει να κατέβει δημοτικός σύμβουλος, είπα πως "αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη φωτογραφία, αυτός είναι ο Τάπρας". Ο Ηλίας το διέψευσε, εγώ τον πιστεύω, το θέμα έκλεισε.

Θα είναι όμως στην εξάδα του ψηφοδελτίου; Και αν ναι, με ποιον θα συνεργαστεί; Γιατί ο Ηλίας παίζει μπάλα με όλους... 

1 - 2 θέσεις στη ΝΔ θα κλειδώσουν την τελευταία στιγμή

Όπως δείχνουν τα πράγματα (και εκτός απροόπτου) οι εκλογές μάλλον πάνε για φθινόπωρο. Οπότε θα περιμένει και η ΝΔ να δει τα αποτελέσματα των δημοτικών. Διαβάστε τι σας είπα τι περιμένω να γίνει για Χιονίδη, Κουκοδήμο, Λιακόπουλο και Νταντάμη.

Μπορεί όμως να έχουμε πχ κάποια υποψήφια δημοτική σύμβουλο που να πάει πολύ καλά στις εκλογές και να θεωρηθεί ότι δικαιούται να μπει στην 6άδα. Άλλωστε 1 - 2 θέσεις στη ΝΔ θα κλειδώσουν την τελευταία στιγμή, αυτό μου μεταφέρουν φίλοι μου από τα κεντρικά.

Κλειδωμένος σε Χάρη Τζαμακλή ο Γιώργος ο Νταντάμης;

Παραμένει κλειδωμένος ο Γιώργος ο Νταντάμης στον Χάρη τον Τζαμακλή, που τον στήριξε στις βουλευτικές του 2015; Οι πληροφορίες λένε ναι, άλλωστε αυτό διασφαλίζεται και με την παρουσία της Αλεξάνδρας της Νταρλαγιάννη στο ψηφοδέλτιο Νταντάμη, επώνυμο στέλεχος Σύριζα και στενή συνεργάτρια του Χάρη. Αυτό βέβαια δεν αρέσει σε Καστόρη και Σκούφα, για αυτό και πριν λίγο καιρό διέρρευσε μία φωτογραφία του Καστόρη με τον Σάββα τον Χιονίδη. Κάποιοι είδαν κτύπημα Κουκοδήμου προς Χιονίδη, με σύνδεση του Σάββα με τον Σύριζα. Κάποιοι άλλοι είδαν μήνυμα Καστόρη προς Νταντάμη...

Ενοχλημένος ο Σάκης ο Γκούνας;

Για αυτό και κυκλοφορεί έντονα πως ο Σάκης ο Γκούνας είναι ενοχλημένος. Ο άνθρωπος είναι επώνυμο στέλεχος του Σύριζα, θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής (και αν είναι, λογικά θα παλέψει για την πρωτιά), όταν ακούει για Νταντάμη και Τζαμακλή είναι λογικό να ανησυχεί και να ενοχλείται.

Πάντως ο Σάκης άνετα θα εκλεγεί, μάλλον στην πρώτη τριάδα του Γιώργου. Και λόγω των δικών του γνωριμιών, και λόγω Σύριζα, αλλά και λόγω του πανίσχυρου πατέρα του, του Σωτήρη.


Γράφει & Υπογράφει
Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Διαβάστε ακόμη:

Χρυσόστομος Κυραηλίδης έψησε και κάλεσε τους φίλους του. Στις φωτογραφίες (από το FB) η Τζούλη Χιονίδου, ο έντιμος Νίκος και άλλοι χιονιδικοί. Τι δουλειά όμως είχε εκεί και ο Γιώργος ο Νταντάμης; Πήγε στα πλαίσια της... σκληρής αντιπολίτευσης που κάνει στον Σάββα; Συμφωνεί ο Σύριζα με αυτό; Ο Γιώργος ο Κυριακίδης;

Μεγάλες εξελίξεις και αλλαγές στα βουλευτικά, μέρος 1ο! Κλειδώνει η τριάδα Χιονίδης - Μπάσδρα - Δημόπουλος! Μπάσδρα εναντίον Μπαραλιάκου; Αφήνει τους πάντες ο Κουκοδήμος και επικεντρώνεται στον Κουλκουδίνα (μήπως και την Άννα τη Μάνη;) Ρήξη Χιονίδη - Μάκη Παπαδημητρίου;


Η Σημέλα η Ελευθεριάδου θεοποιεί το είδωλο της, τον Γιώργο τον Νταντάμη! Γράφει "Αυτόν" με κεφαλαίο, όπως γράφουμε όταν αναφερόμαστε στον Θεό! Τα δε επιχειρήματα της ατράνταχτα, πείθουν κάθε δημότη. (Γιώργο, επειδή περπατάς καλά και φοράς ωραία και ακριβά κουστούμια θα κερδίσεις τις εκλογές; Συμφωνείς και εσύ με τη Σημέλα;)

Όταν φωτογραφιζόμαστε περήφανοι και καθισμένοι σε τραπέζι έξω από τα όρια που επιβάλλει ο Δήμος της Κατερίνης στο μαγαζί, στο οποίο αν εκλεγούμε αύριο θα πάμε και θα του πούμε να τηρεί τον νόμο!

Ένας ένας οι παράγοντες του τόπου παίρνουν θέση... ο Σάκης ο Τζήμας στηρίζει ανοικτά και σκληρά τον Κώστα τον Κουκοδήμο και τον Σταύρο τον Χριστοφορίδη!  

"Άφησε την Κατερίνη και πήγε στη Ρητίνη ο Γιώργος ο Νταντάμης την 25η Μαρτίου, το είχε ανακοινώσει" μου απάντησαν. Δηλαδή αν κάποιος ανακοινώσει ότι θα λείψει από μία τέτοια εκδήλωση, σε μία στιγμή που οι Κατερινιώτες διαμαρτύρονται για τη Μακεδονία, είναι δικαιολογημένος;

Επιτέλους κάποιος πολιτικός (και μάλιστα γυναίκα) έχεις το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!! Σοφία Μαυρίδου: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!!!» (βίντεο)

Η Τίνα η Παντανιζοπούλου δεν πολυνοιάζεται αν θα εκλεγεί. Είναι ταλιμπάν με Κουκοδήμο! "Πρώτα θέλω να βοηθήσω τον Κώστα και στη συνέχεια τους συνανθρώπους, τους δημότες. Δεν έχω ανάγκη από όλο αυτό, τα έχω όλα στη ζωή μου"

Γιατί ο Χιονίδης σταμάτησε να ασχολείται με τον Κουκοδήμο και επικεντρώθηκε στον Λιακόπουλο; Η στρατηγική του Άγγελου. Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται και δεν ανακοινώνονται...

Γιατί ο Γιώργος ο Νταντάμης ήταν εξαφανισμένος χθες από την παρέλαση και τις εορταστικές εκδηλώσεις; Πήρε εντολή από τον Σύριζα; Ήταν δικιά του απόφαση να μην τιμήσει τη μεγάλη εθνική εορτή και να μην πάρει θέση υπέρ της Μακεδονίας;

Μπερδεύει τους ψηφοφόρους του ο έντιμος Νίκος. Στα βίντεο έλεγε πως ο Σάββας Χιονίδης έκανε όλα όσα ζητούσε ο ίδιος ως αντιπολίτευση. Τώρα λέει "ζητώ τη βοήθεια σας για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια". Τι συμβαίνει; Πότε είχε δίκιο; Μήπως άλλαξε επικοινωνιολόγο και ο νέος δεν παρακολουθεί τα παλιά επεισόδια;

Σταθερά στη γραμμή Σύριζα οι υποψήφιοι του Γιώργου Νταντάμη Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη και Χρήστος Λιανός. "Να ΜΗ μετανομαστεί η πλατεία Δημοκρατίας - Ευκαρπίδη σε πλατεία Μακεδονίας"! Για δικούς του λόγους στην ίδια γραμμή και ο Γιώργος ο Κυριακίδης.

Για να μην ξεχνάμε. (βίντεο) Όταν ο Ηλίας Τσολακίδης και μέλη του Σύριζα αποδοκίμαζαν στην παρέλαση τον Θανάση Παπαγεωργίου και τη Μαρία Μίχου. Ποιον στηρίζει σήμερα ο Ηλίας Τσολακίδης; Σε ποιον έδωσε ο Σύριζα τη στήριξη για τις εκλογές της 26ης Μαϊου;

Έρχεται την Παρασκευή: Ποιοι είναι οι φίλοι του Χρυσόστομου Κυραηλίδη; (Δεν είναι μόνο αυτοί που νομίζετε...)

Ο κρυφός άσος του Κώστα Κουκοδήμου: Βλέπει, γελάει και δεν μιλάει ο Βαγγέλης ο Κήπου. Με την έδρα στο τσεπάκι του, κατεβαίνει με Κουκοδήμο στην Παραλία, έχει συμμαχία με Βουνίσιο και θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Έχει βαρύνει πολύ το κλίμα μετά από αυτή την εβδομάδα. Για αυτό προβλέπω την επόμενη εβδομάδα να εμφανιστεί πχ ο Γιώργος ο Κυριακίδης και να επιτεθεί στον Λιακόπουλο, ή τον Κουκοδήμο. Υποθέτω τώρα εγώ...




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια