Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ψηλά το κεφάλι..επιστροφή στις Ρίζες!

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι όταν βρεθούν σε μια πολύ δύσκολη θέση, αναζητούν την αγκαλιά της μάνας.

Όταν μια σοβαρή ασθένεια χτυπά την πόρτα του σπιτικού μας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι προσευχόμαστε ή θυμόμαστε τον θεό και ζητούμε την βοήθεια του. Είναι επίσης βέβαιον, ότι σε κάθε εξωτερικό κίνδυνο, αυτόματα οι λαοί ενώνονται μπροστά στον κοινό «εχθρό» , είτε μιλάμε για μια φυσική καταστροφή όπου όλοι οι κάτοικοι της περιοχής από κοινού προσπαθούν να σώσουν την γειτονιά τους, είτε σε ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη με άλλο λαό, σχεδόν αυτόματα η συντριπτική πλειοψηφία δημιουργεί κοινό μέτωπο στον εχθρό.

Όταν περάσει η «μπόρα» ξεχνάμε την μάνα, τον θεό και φυσικά αρχίζουμε να μαλώνουμε και να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Όλα είναι ένας κύκλος. Η ίδια η ζωή είναι ένας κύκλος και συχνά μας συμβαίνει την μια μέρα να μαθαίνουμε τα ευχάριστα νέα της γέννησης ενός παιδιού από κάποιον γνωστό μας και την άλλη μέρα να θρηνούμε  κάποιον γνωστό μας.

Αν δεχτούμε αυτή την πραγματικότητα, τότε αναντίρρητα θα δεχτούμε ότι στην κορυφή των προσδοκιών μας πρέπει να είναι αυτά τα οποία ποθούμε σε δύσκολες καταστάσεις. Την οικογένεια, τον θεό, την πατρίδα, την φυλή μας, τους ανθρώπους μας.

Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα αυτά είναι οπισθοδρομικά, συντηρητικά, είτε τα έχουν συνδέσει σκόπιμα με ακραίες ιδεολογίες και κρεμάνε τις γνωστές ταμπέλες φασίστας, ακροδεξιός κτλ

Γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, όλους αυτούς που μας φοράνε ταμπέλες και ενίοτε αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικοί.

Για εμάς, πρόοδος είναι η δεμένη οικογένεια, ο σεβασμός, η αγάπη μεταξύ των μελών της και όχι τα «σκορποχώρια». Πρόοδος είναι να πιστεύουμε στον θεό (αυτό που ο κάθε ένας έχει ορίσει ή πιστέψει) και όχι ότι είμαστε ένα κομμάτι κρέας που περνάει από αυτή τη ζωή μόνο για να τρώει και να πίνει. Πρόοδος είναι να τιμούμε τους προγόνους μας και όχι να τους χλευάζουμε. Να προστατεύουμε την σημαία μας για την οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος και όχι να την καίμε.

Ψηλά το κεφάλι...επιστροφή στις ρίζες!


Αναστασιάδης Θωμάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ – ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.