Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτης Δρούγκας μιλάει για την ένωση του βιολογικού καθαρισμού του Κορινού με αυτός της Κατερίνης (βίντεο)

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες συνένωσης του βιολογικού καθαρισμού του Κορινού με αυτόν της Κατερίνης.

Παράλληλα στον ίδιο αγωγό που ξεκινάει από τον Κορινό με κατεύθυνση τον βιολογικό Κατερίνης, καλύπτοντας όλο το παραλιακό μέτωπο, θα συνδεθούν και όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα σπίτια του Κορινού, της Παραλίας και της Ολυμπιακής Ακτής.

Η κάμερα της Kapa News βρέθηκε στο σημείο που ξεκίνησαν οι εργασίες και συναντήθηκε με το πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνη, κ. Φώτη Δρούγκα, ο οποίος μας μίλησε για το συγκεκριμένο έργο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι μας είπε:
Ο Φώτης Δρούγκας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" και τον Σάββα ΧιονίδηΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.