Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης κ. Φώτης Δρούγκας μιλάει για τα έργα αποχέτευσης στην Κατερίνη στην περιοχή του ΟΑΕΔ

Στην οδό Ησιόδου (περιοχή ΟΑΕΔ) βρέθηκε η κάμερα της Kapa News εχθές όπου εδώ και 2 ημέρες ξεκίνησαν τα έργα κατασκευής νέου αποχετευτικού αγωγού. Ένα χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής που ήλθε η ώρα να ικανοποιηθεί.

Εκεί συναντήσαμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κατερίνης και υποψήφιο εκ νέου δημοτικό σύμβουλο κ. Φώτη Δρούγκα, ο οποίος μας εξήγησε τις λεπτομέρειες του έργου.

Δείτε το βίντεο:
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.