Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τ' αποτελέσματα για τον Δήμο Κατερίνης στο 95,45% - Πόσες έδρες λαμβάνει ο κάθε συνδυασμός

Στην Βόρεια Πιερία οι δυο διεκδικητές του δημαρχικού θώκου της επόμενη Κυριακή, ανατρέποντας όλες τις προβλέψεις σχεδόν, φαίνεται να είναι ο νυν Δήμαρχος κ. Λαγδάρης με τον κ. Ανέστη Μανώλα, γνωστό στην περιοχή και ως "στρατηγό".

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ήδη απο σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι διεργασίες και η προετοιμασία για την αναμέτρηση της 2ας Ιουνίου 2019. Θα παρατηρούμε απο κοντά και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.

Μείνετε συντονισμένοι στην Kapa News.


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.