Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Όλα τριγύρω αλλάζουνε, μα η Σοφία μένει…» Οι λόγοι που η Σοφία Μαυρίδου βγήκε πρώτη σ’ αυτές τις εκλογές και διέψευσε όλα τα σενάρια εναντίον της.


Την καλησπέρα μου και τα σέβη μου στην παρέα! Ακόμη σε διάθεση εκλογών συνεχίζει η πόλη και η χώρα εν γένη, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα έχουμε τις εθνικές εκλογές. Ωστόσο τώρα που απομακρυνθήκαμε λίγο από τις Αυτοδιοικητικές, και έχουμε μια εικόνα, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις και αναλύσεις.

Και θα ξεκινήσω από τις περιφερειακές, και συγκεκριμένα από την πρωτιά της Σοφίας Μαυρίδου.


Όλοι θυμόμαστε, (άλλωστε δεν πέρασε και τόσος πολύ καιρός) τις επιθέσεις που δεχόταν κατά την προεκλογική περίοδο η Σοφία, από πολλές πλευρές.  Όλοι τότε έλεγαν ότι με τον σταυρό η Σοφία θα… «πατώσει», και άλλα πολλά. Η Σοφία όμως τα διέψευσε όλα! Όχι μόνο έσπασε το φράγμα των 16.000 ψήφων (όπως σωστά είχα προβλέψει προεκλογικά), αλλά άφησε πίσω της μια διαφορά 4.000 ψήφων περίπου, την δεύτερη περιφερειακή σύμβουλο. Αυτό είναι ένα αδιαμφησβήτητο γεγονός! Τι μας λέει όμως στην ουσία όλο αυτό;

Ότι η Σοφία το κατάφερε αυτό γιατί:

Α) Είχε έργο να δείξει και ο κόσμος το αναγνώρισε γιατί οι ψηφοφόροι έχουν σωστή κρίση και ένστικτο τελικά, ασχέτως με το τι λένε κάποιοι.

Β) Έχει ήθος, σοβαρότητα και ευγένεια. Πράγμα που όχι μόνο αποδεικνύεται από την συνολική της στάση προεκλογικά, αφού δεν ήταν σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ επιθετική προς τους συνυποψήφιούς της, αλλά και από την συνολική της συμπεριφορά πριν και κυρίως ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Γ) Η Σοφία, δεν είχε ακριβοπληρωμένους επικοινωνιολόγους και συντονιστές προεκλογικής καμπάνιας δίπλα της. Πέντε ανθρώπους (φίλους κυρίως) είχε, που το μόνο τους κίνητρο ήταν η αγάπη και το δέσιμο που έχει μαζί τους. Άρα η Σοφία πήρε με το σπαθί της το αποτέλεσμα που ήταν προϊόν αγαστής συνεργασίας με φίλους και συνεργάτες.

Η Σοφία Μαυρίδου κέρδισε τις 16.000 και κάτι ψήφους, με την αλήθεια της και την αξία της.

Και αυτό ας γίνει μάθημα σε όλους μας, γιατί όπως είπε και ο αείμνηστος Αβραάμ Λίνκολν, «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».

Σοφία Μαυρίδου, καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σου!!!


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους κάποιος πολιτικός (και μάλιστα γυναίκα) έχεις το θάρρος να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους!!! Σοφία Μαυρίδου: «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!!!» (βίντεο) 

Σοφία Μαυρίδου: «Εμείς προχωράμε μαζί..». Δηλώνει έτοιμη και συνειδητοποιημένη και διεκδικεί και πάλι την ψήφο των πολιτών, με σταυρό αυτή τη φορά, για να ολοκληρώσει το έργο της.

Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης, γυναίκα, μητέρα, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Τόσο απλά!

Σοφία Μαυρίδου: «Ο διανοητικά δυνατός άνθρωπος δεν φοβάται το ρίσκο»

Σοφία Μαυρίδου: « Στόχος μας η ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Πιερίας»

Είτε σας αρέσει, είτε όχι και την επόμενη τετραετία η Αντιπεριφέρεια θα έχει άρωμα γυναίκας….

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.