Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο γάμος προκαλεί περισσότερο στρες στις γυναίκες απ' ότι η ανατροφή των παιδιών τους!

Οι έρευνες μίλησαν! Οι γυναίκες έχουν έναν διαφορετικό τρόπο να αντιλαμβάνονται τα πράγματα, κάτι που οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν με τίποτα να κατανοήσουν.

Μια νέα μελέτη λοιπόν διαπίστωσε ότι ο γάμος δημιουργεί περισσότερο άγχος στις γυναίκες απ' ότι η γέννηση και η ανατροφή των παιδιών.

Είναι προφανώς λιγότερο αγχωτικό το ν΄ασχολούνται με τα μωρά ή τα παιδιά τους (ακόμη κι αν υπάρχει ένταση, φωνές, έλλειψη ύπνου και ατελείωτες βρώμικες πάνες στο καλάθι) από το να προσπαθούν να διατηρήσουν επιτυχημένο τον γάμο τους. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Πάντοβα διαπίστωσαν ότι το 75% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν πως ήταν πολύ υπεύθυνες για την ανατροφή των παιδιών τους ενώ μία στις πέντε γυναίκες, δήλωσαν ότι η κύρια πηγή στρες τους ήταν η έλλειψη υποστήριξης από τη σύζυγό τους.

Ωστόσο οι γυναίκες φαίνεται να μένουν πιο υγιείς (σε σχέση με τους άντρες) όταν μείνουν χήρες, καθώς είναι καλύτερα εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν το άγχος.

«Οι χήρες αντιμετωπίζουν καλύτερα από τους χήρους το άγχος που προκύπτει από την απώλεια ενός συντρόφου», δήλωσε ο Dr. Caterina Trevisan από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα.Πηγή: Queen.gr


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.