ANASTASIADIS

Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΠΕΡΤΣΙΚΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Κατερίνης – Τυχαίο;

Μετά την παραίτηση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ κ. Σπύρου Κουλκουδίνα λόγω της υποψηφιότητάς του ως βουλευτής Πιερίας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου, ήταν φυσικό και αναμενόμενο η «ορφανή» θέση του να καλυφθεί εκ νέου.

Έτσι μετά από διεργασίες της τοπικής με το κόμμα που προβλέπονται από το καταστατικό, εχθές (Κυριακή 6/10/2019), ορίστηκαν και πραγματοποιήθηκαν οι εσωτερικές εκλογές της τοπικής οργάνωσης για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Υποψήφιοι για την θέση ήταν ο Γραμματέας της ΔΗΜΤΟ κ. Περτσικάπας Κωνσταντίνος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ναούμ Ευαγγελόπουλος. Το ραντεβού της συνεδρίασης (και των εκλογών) ήταν στις 7:00 το απόγευμα, ενώ στις 10:00 περίπου το βράδυ βγήκε τελικά λευκός καπνός από τα γραφεία, με νέο πρόεδρο τον κ. Περτσικάπα Κώστα με 7 ψήφους υπέρ, ενώ ο κ. Ευαγγελόπουλος Ναούμ κατάφερε ν’ αποσπάσει 3 ψήφους από το σώμα.


Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο κ. Περτσικάπας εκτός από προσωπικός φίλος του Σπύρου Κουλκουδίνα, και ένας από τους θερμούς υποστηρικτές του στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ήταν και η επιλογή του (ή πρόταση αν θέλετε) για την θέση του προέδρου.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Ευαγγελόπουλος συμμετείχε ως υποψήφιος στο τοπικό της Κατερίνης, και εκλέχθηκε, με τον νυν δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο. Όσο για την στάση του στις εθνικές εκλογές δεν έχουμε ακριβή εικόνα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια