Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αραξοβόλι ,απάνεμο λιμάνι.

Λένε πολλές φορές ,πως ο καθένας πρέπει να βρει το ταίρι του,το απάνεμο λιμάνι του.
Θα συμφωνήσω μεν,αλλά θα διαφωνήσω δε.

Απ τη μια συμφωνώ ,πως το ταίρι του ο καθένας,το βρίσκει,το εφευρίσκει μέσα στο μυαλό του,μα όταν έρθει η ώρα ,της σκληρής και απογυμνωμένης πραγματικής του υπόστασης,τότε τα πάντα συνθλίβονται και τα πάντα καταρρέουν.

Θα διαφωνήσω γιατί,το ταίρι μας,δεν πρέπει οπωςδήποτε να γίνει το απάνεμο λιμάνι μας,με σκοπό να αράξουμε και να αδρανοποιηθούμε εκεί.

Πρέπει να δράσουμε και να αντιδράσουμε ,να στήσουμε τείχη και τοίχους,απροσπέλαστους ,αδιαπραγμάτευτους ,μα κυρίως,προσβάσιμους στις δικές μας αλήθειες,τις δικές μας πεποιθήσεις και πάντα απόμακρα και απόμερα,αλλάργα απ τα σχέδια και τα πλάνα των άλλων.

Δολοπλοκιών και υφίστανται ,ραδιουργιών,που θα τελεσθούν και θα εκτελεσθούν,με μαεστρία και κινήσεις,χαρακτηριστικές και ποτέ αφημένες και παρατειμένες,στην τύχη τους και στο αβέβαιο μέλλον τους.

Το αραξοβόλι του καθένα μας,πρέπει να είναι η δική του αμέρριστη βοήθεια και συμπαράσταση ,στο ταίρι του,στο να επιδιώκει και να προσδωκεί ,την από κοινού ,συμβίωση κι όχι απλά την επιβίωςή του,σε ένα περιβάλλον και ένα καθεστώς,εντόνου και πολύπλευρου τυχοδιωκτισμού και παραλόγου.

Θεάτρου που δυστυχώς ,βλέπουμε να εξελίσσεται και να συμβαδίζει με τα δικά μας δεδομένα,που κάποια στιγμή γίνονται απωθημένα και εκείνα γίνονται ζητούμενα.

Το να θέλουμε να αποδείξουμε πως βρήκαμε το ιδανικό και φανταστικό ταίρι ,θα πρέπει να έχει προδιαγραφές και συνιστώσες τέτοιες,ώστε να αποκαλύπτει τα μεγαλεία των ψυχών μας και να μην συγκαλύπτει και καλύπτει τις τυχόν αδυναμίες και παραχωρήσεις μας,σε σημαντικά και καίρια ζητήματα και γεγονότα.

Εύκολο είναι να συμβιβαζόμαστε ,να κάνουμε πίσω,αδιαφορώντας και παραμερίζοντας τα δικά μας όνειρα και θέλω,αλλά το πιο δύσκολο θα ΄ήταν ,να βρεθεί κάποιος,ώστε να αφουγκραστεί και να συμβάλλει στη δική μας καλυτέρευση,του εαυτού μας και του χαρακτήρα μας,αποδιδόμενες και προσδιδόμενες τιμές και δόξες,όχι αποκλειστικά και μόνιμα ,σε μας και μόνο ,αλλά κυρίως,σε εκεινες τις πτυχές του χαρακτήρα μας,που θα αποτελέσουν αδιαμαρτύρητα ,εκείνες τις συνοχές και τις συστάσεις,για σχέσεις,όχι που θα αποδειχθούν απλά υποσχέσεις και δεινές καταθέσεις,εξαργύρωσης γραμματίων,υποχρεώσεων και ευθυνών.

Παρά θα αποτελέσουν τα δικα μας απάνεμα μεν λιμάνια,που στις φουρτούνες της ζωής,δρουν και καθοδηγούν τις ρότες της,με αισιοδοξία ,σύννεση και κυρίως με αφοπλιστική ειλικρίνεια ,σεβασμό και θαυμασμό ,ο ένας για τον άλλον.

Αυτός λοιπόν ο φύλακας άγγελος,θα στηρίζει,θα καθοδηγεί και θα ελπίζει για τις δικές μας επιδιώξεις και νίκες,καταρρίπτοντας ρεκόρ,όχι απλά της επιμονής και της υπομονής,αλλά της πλήρους συνειδητής και αληθινής αξίας,της προσωπικότητάς του.


Άννα Ζανιδάκη


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.