HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Σήμερα μέχρι το βράδυ, ανακοινώνεται ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης! Ακόμη μια επιβεβαίωση της Kapa News

Εγκυρότατες αναφέρουν ότι το θέμα του νέου Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης επιτέλους έκλεισε, και σήμερα, κατα την διάρκεια της ημέρας θ' ανακοινωθεί το όνομα του και επίσημα.

Η αναμονή και οι αναβολές απο μέρα σε μέρα επιτέλους τελειώσαν, και μαζί μ' αυτές και η αγωνία των υποψηφίων.

Το όνομα του νέου Διοικητή, δεν μπορούμε να σας το ανακοινώσουμε ακόμη, ωστόσο εκείνο που είναι ασφαλές να μοιραστούμε μαζί σας είναι ότι για ακόμη μια φορά η Kapa News επιβεβαιώνεται σε ότι μετέδωσε την 1η Νοεμβρίου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για άντρα, απο τη Θεσσαλονίκη, και με "βαρύ" βιογραφικό. Είμαστε κι εμείς εν αναμονή λοιπόν των σημερινών εξελίξεων στην πόλη. Για ότι νεότερο στο θέμα θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Μείνετε συντονισμένοι ΕΔΩ!


Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Δικαστήριο της Κατερίνης μπλόκαρε ξένο fund που ζήτησε συντηρητική κατάσχεση σε έμπορο της Κατερίνης (το fund αγόρασε πριν λίγες μέρες το δάνειο στο 1/10 της αξίας, αλλά ζήτησε ολόκληρο το δάνειο και πενταπλάσιους τόκους)


Άκου τι είπε ο άνθρωπος: «Ο Δήμος Κατερίνης ακυρώνει την προσπάθεια του Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του, να δώσει ανάσα και μέλλον στην οικονομία της χώρας…»






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια