Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Τι αλλάζει στον εκλογικό νόμο

Δύο νέους νόμους που θα αφορούν τις εθνικές εκλογές και αυτές στην τοπική αυτοδιοίκηση θα παρουσιάσει η κυβέρνηση από το νέο έτος.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, μετά τις γιορτές ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξετάσει με το επιτελείο του και τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, όλα τα δεδομένα, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 200 ψήφοι που χρειάζονται να καταργηθεί η απλή αναλογική από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν γρηγορότερα στο κομμάτι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όχι μόνο στο σκέλος του εκλογικού νόμου για να διασφαλίζεται η πλειοψηφία της παράταξης του δημάρχου, αλλά και σ’ αυτό των αρμοδιοτήτων δήμων και περιφερειών, καθώς αναμένεται να βγουν ενισχυμένες.

powered by Rubicon Project
Η συζήτηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναμένεται να κινηθεί στο θέμα του μπόνους των εδρών, με το ζητούμενο να είναι το πρώτο κόμμα να ενισχύεται κλιμακωτά, ανάλογα με το ποσοστό που καταλαμβάνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές αν επικυρωθούν οι αλλαγές που θα επιθυμεί η κυβέρνηση, κάτι που έχει αποκλειστεί από άτομα που βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου, ξεκαθαρίζονται ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν το 2023.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στα Παραπολιτικά που κυκλοφορούν.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.