HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Παντελής (Vatoum) ξαναχτύπησε!!! Αστείρευτη πηγή φαντασίας και δημιουργικότητας αυτό το παιδί!!! (βίντεο)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Σήμερα θ’ αφιερώσω το κείμενο αυτό σ’ έναν εξαιρετικό νέο άνθρωπο, Κατερινιώτη στην καταγωγή και πολύ φίλο μου!!!

Τον γνώρισα τον καλοκαίρι του 2016, και από την πρώτη στιγμή τον εκτίμησα και τον θαύμασα, αν και το παρουσιαστικό του τότε ήταν κάπως εκκεντρικό. Ωστόσο ο άνθρωπος πίσω από τα μπλε μαλλιά και το περίεργο στυλ ήταν ο χαρακτήρας του που με κέρδισε!!!

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πάνω από 3 χρόνια, και το μόνο που άλλαξε στον Παντελή ήταν να γίνει καλύτερος από τότε στη δουλειά του! Μπορεί σήμερα να μη υπάρχει «Vatoum Productions», αφού η τότε παρέα διαλύθηκε, ωστόσο υπάρχει ο Παντελής που συνεχίζει να έχει το ίδιο μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που κάνει, και πλέον είναι ένας από τους εξαιρετικούς επαγγελματίες του είδους!


Έχει πια την πείρα και την τεχνογνωσία, ενώ στο βιογραφικό του έχει προσθέσει πολλές και σημαντικές δουλειές και συνεργασίες με κορυφαίους youtubers και καλλιτέχνες (μουσικούς και η ηθοποιούς) που του έχουν εμπιστευθεί την μουσική τους και την δουλειά τους γενικότερα. Μεγάλες επιχειρήσεις εντός και εκτός Πιερίας εμπιστεύθηκαν στον Παντελή την προβολή τους μέσω της δουλειάς τους και βρέθηκαν κερδισμένες από την κίνησή τους αυτή.





Για να μην αναφέρω ότι ο Παντελής σήμερα εκτός όλων των άλλων που έχει καταφέρει, (διεθνή βραβεία φωτογραφίας και βίντεο κ.λ.π.) είναι και υπεύθυνος σ’ ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο φωτογραφίας της Νέας Υόρκης, στον τομέα της επεξεργασίας.


Ο Παντελής «Vatoum» λοιπόν, ο φίλος μου, ο Κατερινιώτης, πρόσφατα «ξαναχτύπησε» με την δουλειά του και την τέχνη του. Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε 2 νέες δουλειές του που αφορούν μια διαφήμιση γνωστής επιχείρησης της πόλης. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά βίντεο (όπως αυτά που μας έχει συνηθίσει άλλωστε ο Παντελής) τα οποία είναι εξ’ ολοκλήρου δική του δουλειά. Αφαιρώντας τους ηθοποιούς οι οποίοι έκανα επίσης εξαιρετική δουλειά, όλα τα υπόλοιπα, (ιδέα, σενάριο, γυρίσματα, προετοιμασία, μοντάζ και ειδικά εφέ) έγιναν από τα χέρια του Παντελή! Και όπως ήταν (από εμάς που τον γνωρίζουμε φυσικά) αναμενόμενο, βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο ένα από τα δύο βίντεο έκανα κι εγώ ένα «πέρασμα» (μια φιλική συμμετοχή δηλαδή) αφού ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα με δικαίωνε με την δουλειά του.

Δείτε τα νέα βίντεο του Παντελή Βατουσιάδη:





Κλείνω μ’ ένα μήνυμα προς τον Παντελή: «Φίλε μου συνέχισε την μοναδική δουλειά που κάνεις! Μην σταματήσεις ΠΟΤΕ να εκφράζεις το μεράκι σου και την ψυχή σου μέσα από τα βίντεό σου. Είμαι σίγουρος, ότι θα μας απασχολήσεις πολλές φορές ακόμη θετικά, με την δουλειά σου και θα κάνεις περήφανους όλους εμάς που σ’ αγαπάμε, σ’ εκτιμάμε και σε πιστεύουμε!»


Πέτρος Σταθακόπουλος.-



Διαβάστε ακόμη:

Η Σοφία Μαυρίδου έχει ξεφύγει! Έχει πάει την αυτοδιοίκηση σε άλλο επίπεδο. Έφερε την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ στην ΠΕ Πιερίας;

Φιλανθρωπική εκδήλωση του Θανάση Λιακόπουλου με τον συνδυασμό του "Όλοι μαζί μπορούμε" για τον «Βενιαμίν»

Έτσι τίμησαν σήμερα οι «Άτηρες» την παγκόσμια ημέρα Αγάπης! Μπράβο κορίτσια! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε…









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια