HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η Σοφία Μαυρίδου έχει ξεφύγει! Έχει πάει την αυτοδιοίκηση σε άλλο επίπεδο. Έφερε την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ στην ΠΕ Πιερίας;

Εντάξει παιδιά. Η Σοφία έχει ξεφύγει πια! Είναι πολύ μπροστά. Έχει πάει την αυτοδιοίκηση σε άλλο επίπεδο. Κι εδώ που τα λέμε μεταξύ μας, είμαστε τυχεροί τελικά που την έχουμε (και δικαίως δηλαδή) στο τιμόνι της Αντιπεριφέρειας εδώ στην Πιερία.

Διαβάζω εχθές, ότι έφερε λέει να γίνει εδώ, αντί στη Θεσσαλονίκη όπως γίνεται συνήθως, η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας! Έτσι όπως το πάει η Μαυρίδου ρε παιδιά, σε λίγο θα φέρει και τις συνεδριάσεις της Περιφέρειας μαζί με τον Τζιτζικώστα, να γίνονται εδώ! Σας λέω… Η γυναίκα είναι πολύ μπροστά!




Άλλωστε, δεν χρειάζεται να το γράψω ή να το πω εγώ. Το λένε οι πράξεις της. Τις είδαμε όλοι. Μπορεί να είχαμε φέτος εκλογές, μπορεί να έγιναν αλλαγές σε κυβέρνηση, Δήμους και Αντιπεριφέρειες, αλλά εδώ στην Πιερία, με την Μαυρίδου μπροστά, δεν καταλάβαμε τίποτα. Συνέχισε να εργάζεται και να παράγει διοικητικό έργο από την επομένη κιόλας των εκλογών. Αποδείξεις; Πολλές! Πρόσφατες αποδείξεις; Ο Γηρυόνης και η Διδώ, και πολλά ακόμη που διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά. Μια χαρά τα πήγε (και τα πάει) η Πιερία, σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες της Π.Ε. Πιερίας. Όσο για τους Δήμους, είναι μια άλλη κουβέντα.

Έτσι που λέτε η Σοφία… Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΚΜ εχθές στην ΠΕ Πιερίας! Έξυπνη, αλλά και σωστή κίνηση. Δεν κατάλαβα… Γιατί δηλαδή θα πρέπει να γίνονται οι συνεδριάσεις της Π.Κ.Μ. μονίμως στη Θεσσαλονίκη, και όχι και σε άλλες αντιπεριφέρειες; Δεν θα πρέπει να υπάρχει εικόνα και προσλαμβάνουσες στο συμβούλιο από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Π.Κ.Μ.; Φρονώ πως ναι. Μπράβο στη Σοφία! Και απ’ ότι μαθαίνω, δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό. Τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο επαναλαμβάνεται η χθεσινή ιστορία στην Πιερία. Για αλλού, δεν γνωρίζω.


Γι’ αυτό σας λέω. Η Σοφία έχει πάει την Αυτοδιοίκηση σε άλλο επίπεδο. Δεν πήγαν άδικα ούτε το πτυχίο, ούτε το μεταπτυχιακό που πήρε πρόσφατα… Και απ΄ ότι ακούω η Μαυρίδου λέει, ετοιμάζεται και για Διδακτορικό; Αν αληθεύει αυτό τότε… Μπράβο της!!! Ας ελπίσουμε και ας ευχηθούμε ότι κάποια στιγμή θα το καταλάβουνε όλοι, και θ’ ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Πάντως όλο αυτό που βιώνουμε με την Μαυρίδου, πρέπει να ξέρετε πως δεν είναι τυχαίο. Η Σοφία έφτασε ως εδώ γιατί είχε και έχει (εκτός από άστρο και καλούς φίλους που την αγαπούν και την στηρίζουν) , έναν εξαιρετικό μέντορα (ή δάσκαλο αν θέλετε). Έναν άνθρωπο ο οποίος αποτελεί κεφάλαιο για τον τόπο, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε άλλη στιγμή. Έναν άνθρωπο τον οποίο συμβουλεύεται πάντα, γιατί σέβεται τις γνώσεις του και την εμπειρία του, ενώ εκείνος από την πλευρά του την εκτιμάει και την προστατεύει γιατί πιστεύει στις ικανότητές της. Ο λόγος είναι για τον Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Γι’ αυτό σας λέω… Είμαστε σαν Πιερία πολύ τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας τέτοιας ποιότητας ανθρώπους! Μακάρι, να γίνουν παραδείγματα προς μίμηση, μπας και ο τόπος πάει κανένα βήμα μπροστά. Αλλά και αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που θα την κάνουμε άλλη φορά… Σύντομα όμως…


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Έτσι τίμησαν σήμερα οι «Άτηρες» την παγκόσμια ημέρα Αγάπης! Μπράβο κορίτσια! Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε…

Ροδή Ελευθεριάδου: «ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ το Πνεύμα των Χριστουγέννων... Άραγε σε ποια γωνιά υπάρχει?» 

Γιορτή αγάπης τα Χριστούγεννα, αλλά και ευκαιρία για τους «επιτήδειους». ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Φιλανθρωπία και φοροδιαφυγή πάνε χέρι-χέρι αυτές τις μέρες!!!






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια