Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιατρός υποστηρίζει ότι δεν είναι ο 10χρονος ο πατέρας του παιδιού της εγκυμονούσας 13χρονης (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η Ρωσία από την είδηση ότι ένας 10χρονος φέρεται να άφησε έγκυο την 13χρονη φίλη του.

Τα δυο παιδιά εμφανίστηκαν σε εκπομπή στην τηλεόραση μαζί με τους γονείς τους όπου γιατρός εξέτασε τον 10χρονο και κατέληξε ότι δεν είναι ο πατέρας του παιδιού μιας και το σπέρμα του είναι ανώριμο.

Ωστόσο, το κοριτσάκι επιμένει ότι δεν είχε κανέναν άλλον σύντροφό με τον ειδικό ψυχολόγο που μίλησε μαζί της να υποστηρίζει ότι η μικρή λέει την αλήθεια.Τα παιδιά Βαν και Ντάριο άκουσαν στην εκπομπή τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενώ οι γονείς τα άκουγαν. Ο ειδικός που εξέτασε τον 10χρονο ανέφερε ότι το σπέρμα του είναι ανώριμο για να μπορέσει να αφήσει έγκυο τη μικρή.

«Είναι ακόμα παιδί. Δεν έχει ώριμο σπέρμα. Δεν υπάρχει καν τεστοστερόνη. Τα γεννητικά του όργανα είναι παιδιού. Οι εξετάσεις έγιναν 3 φορές και δεν υπάρχει περίπτωση λάθος» ανέφερε ο γιατρός.

Ένας γείτονας υποστήριξε ότι δεν είναι πατέρας ο 10χρονος αλλά κάποιος άλλος και κατηγόρησε το κοριτσάκι ότι το φορτώνει στον μικρό. Ωστόσο, η ανήλικη υποστηρίζει ότι εκείνος είναι ο πατέρας και πως έκαναν σεξ στο σπίτι της όταν η μητέρα της έλειπε.

«Ήταν δική του ιδέα αλλά δεν είχα πρόβλημα. Κλείδωσε την πόρτα και άφησε το κλειδί στην πόρτα, ώστε η μαμά να μην μπορεί να ανοίξει την πόρτα. Ήταν λίγο τρομακτικό το ότι θα πονούσε. Κράτησε λίγο και μετά όλα ήταν όλα φυσιολογικά. Ήταν λίγο ντροπιαστικό και κρυβόμασταν κάτω από τις κουβέρτες» είπε το κοριτσάκι.

Η 13χρονη εγκυμονούσα σκοπεύει να κρατήσει το παιδί και η οικογένειά της τη στηρίζει στην απόφασή της αυτή.

Το 2009, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε σοκαριστεί με την υπόθεση του Alfie Patten, του 12χρονου ο οποίος υποστήριζε πως είχε κάνει παιδί με την 15χρονη φίλη του Chantelle Steadman. Η υπόθεση είχε προκαλέσει δημόσια συζήτηση για τα ήθη και την εγκυμοσύνη στην εφηβεία, με τον τότε αρχηγό των Τόρις Ντέιβιντ Κάμερον να λέει πως εγείρει ανησυχητικά ερωτήματα για τη σύγχρονη Βρετανία.

Αλλά αργότερα, οι εξετάσεις DNA αποκάλυψαν πως ο Patten δεν ήταν ο πατέρας του μωρού, αλλά ένας 15χρονος ονόματι Tyler Barker.


Πηγή


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.