HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δελτίο τύπου της ΑΕ Καρίτσας για την εκτός έδρας νίκη επί του Δία Δίου με 2-0

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε, εκτός έδρας, το Δία Δίου, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα μας ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2020, καθώς επικράτησε με 0-2, επί του μαχητικού συνόλου του Γιώτη Παρασίδη.

Η ομάδα του Μιχάλη Ζιωγα έπαιξε ποδόσφαιρο ουσίας και πέτυχε μια σημαντική νίκη, τόσο για ψυχολογικούς, όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκε στο 9ο λεπτό, με εξαιρετικό τελείωμα του Αλεξίου, μετά από ασίστ του Κυρτέγου. Η Α.Ε. Καρίτσας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και απειλήθηκε στο 30ο λεπτό, με το πλασέ του Μανίκα να αποκρούεται από τον Ραντο και να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας μας.

Στο 2ο ημίχρονο και οι 2 ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές, με την ομάδα μας να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο 78ο λεπτό, ξανά με τον Αλεξίου, που εκμεταλλεύτηκε εκ νέου ασίστ του Κυρτέγου και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-2.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, με το τελικό αποτέλεσμα να ανεβάζει την ομάδα μας στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ράντο, Δαλαμήτρα, Δημητρίου, Τροίρη, Λαγδάρη, Καραγκούνη, Οικονόμου, Δημητρουλόπουλο, Γκίκα, Κυρτέγο και Αλεξίου.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Συρράκος, Μητράκας, Λουίς Φερνάντο και Παπαϊωάννου.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Δία Δίου για την άψογη φιλοξενία και της εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε. Καρίτσας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια