Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεώργιος για τα «Φώτια 2020» (φωτο+βίντεο)

Συνέντευξη τύπου με θέμα την παρουσίαση των δράσεων και των εκδηλώσεων για τα «Φώτια 2020» παραχώρηση σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα κ. Γεώργιος στα γραφεία της Μητρόπολης.

Παρόντες στην συνέντευξη ήταν και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, που εξήγησαν τις δράσεις αλλά και τον σκοπό τους.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Βυζαντινή μουσική, μελωδίες αγγέλων» ξεκινούν μεθαύριο (Τετάρτη 29 Ιανουαρίου) και θα διαρκέσουν έως το τέλος των «Φωτίων 2020», δηλαδή τις 16 Φεβρουαρίου 2020, περιλαμβάνοντας και την πανήγυρη του Αγίου Φωτίου.

Θυμίζουμε ότι η Kapa News είναι χορηγός επικοινωνίας των εκδηλώσεων στα «Φώτια 2020».

Παρακολουθήστε το βίντεο με την σημερινή συνέντευξη τύπου:Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.