Δεν θέλει καθόλου κόπο και όμως είναι πεντανόστιμη
Θα χρειαστείτε- 2 κιλά στήθος κοτόπουλο, σε κομμάτια
- ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
- ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
- Ένα τενεκεδάκι σάλτσα με βασιλικό
- ½ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- 1½ φλιτζάνια τυριά της αρεσκείας σας (γκούντα, μοτσαρέλα)
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- ¼ φλιτζάνι φρέσκα βότανα (μαϊντανός, βασιλικός, ρίγανη, κ.λπ.), ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Βάζετε σε ένα ταψί τα κομμάτια του κοτόπουλου και ρίχνετε την σάλτσα ντομάτα.
Από επάνω ρίξτε τα τυριά.
Ανακατέψτε τη φρυγανιά με το ελαιόλαδο και τα βότανα.
Ρίξτε πάνω από τα τυριά τη φρυγανιά. Κλείστε το ταψί με αλουμινόχαρτο, και βάλτε το στο φούρνο για 30-40 λεπτά. Βράστε τα μακαρόνια.
Έπειτα αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και ξαναβάλτε το για ένα τέταρτο στο φούρνο!Σερβίρετε όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο!
0 Σχόλια
Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!