Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας: Ακάθεκτοι Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και Βατανιακός

Την εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας συνέχισαν Εθνικός Ν. Κεραμιδίου και Βατανιακός μετά και την 17η αγωνιστική.

Ο Εθνικός πέρασε με 3-0 από τον Κάτω Αγιάννη, ενώ ο Βατανιακός επικράτησε με το ίδιο σκορ επί της Αναγέννησης Κολινδρού εντός έδρας.

Σπουδαία νίκη μέσα στον Κορινό με 3-0 πήρε η ΠΑΕ Ποντίων, ενώ μεγάλες εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ (0-2) πήραν ΓΑΣ Σβορώνου και Α.Ε. Περίστασης σε Πλαταμώνα και Νεοκαισάρεια αντίστοιχα.
Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Άρης Κοκκινοπλιτών και Εθνικός Κατερίνης, ενώ ο Μύτικας Λεπτοκαρυάς δεν κατέβηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Σβορώνου και έτσι η Αναγέννηση πήρε τη νίκη στα χαρτιά.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Άρης Κοκκινοπλιτών - Εθνικός Κατερίνης                        1-1
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Α.Ε. Περίστασης                      0-2
Βατανιακός - Αναγέννηση Κολινδρού                                3-0
Ακαδημία Πλαταμώνα - ΓΑΣ Σβορώνου                             0-2
Θερμαϊκός Κορινού - ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης                 0-3
Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου       0-3
Αναγέννηση Σβορώνου - Μύτικας Λεπτοκαρυάς               3-0 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (18η, 02/02/20 - 15:00):
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - Βατανιακός
Μύτικας Λεπτοκαρυάς - Αναγέννηση Κολινδρού
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Αναγέννηση Σβορώνου
Α.Ε. Περίστασης - Θερμαϊκός Κορινού
ΓΑΣ Σβορώνου - Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη
Εθνικός Κατερίνης - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Ακαδημία Πλαταμώνα - Άρης ΚοκκινοπλιτώνΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.