Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην Καμάρα

Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους οπαδοί του ΠΑΟΚ με αφορμή τις εξελίξεις που πυροδότησε το πόρισμα της ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (30/1) στις 18.00 προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμπίπτει με τα εγκαίνια της Agrotica 2020 στη Θεσσαλονίκη, τα οποία, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δεν θα πραγματοποιηθούν από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη αλλά από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΥΠΑΑΤ.

Υπενθυμίζεται επίσης πως ο ΑΣ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης σε συνάντηση, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στο PAOK Sports Arena.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.