Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αν είσαι νέος και κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά στη δουλειά, να τι πρέπει να κάνεις

Jessica Mendez τη λένε, ζει στο Λας Βέγκας και βγάζει πλέον τα προς το ζην ως επαγγελματίας συγγραφέας, παρά τις σπουδές και τα μεταπτυχιακά στην ψυχολογία.
Τελειώνοντας το πανεπιστήμιο στα 20 και κάτι, έπιασε την πρώτη της δουλειά σε ένα γραφείο, όταν και είδε με τρόμο πως κανένας από τους συναδέλφους της δεν την έπαιρνε στα σοβαρά.

Κι ενώ ταλαιπωρήθηκε πολύ από την όλη οδύσσεια, όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό τους, αλλά και πλέον είναι σε θέση να μοιραστεί τη σοφία της.

Η Mendez πίστευε πως το νεαρό της ηλικίας της θα ήταν προσόν, μόνο που κατάλαβε γρήγορα πως ήταν τροχοπέδη, αναγκάζοντάς τη να δουλεύει περισσότερο για να πείσει τους γύρω της πως είναι ικανή.Σήμερα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική για την ίδια. Επιστρέφοντας όμως σε κείνη την περίοδο, να τι έχει να συμβουλεύσει όλους τους νέους που μπορεί να βρεθούν σε παρόμοια θέση.

«Μην το παίρνετε προσωπικά»: Δεν έχουν τίποτα εναντίον σας, λέει, μπορεί να νιώθουν απλώς απειλή ή να είναι ανασφαλείς.

«Θυμηθείτε ότι ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται»: Πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να σας πάρουν στα σοβαρά.

«Μιλήστε αν οι διακρίσεις με βάση την ηλικία σας επηρεάζουν τη δουλειά σας»: Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον προϊστάμενό σας αν όλα αυτά δεν σας αφήνουν να εργαστείτε όπως θέλετε.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.