Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γυναίκα έβαλε μεταλλικό παξιμάδι στο πέος του άνδρα της για να τον τιμωρήσει που την απατούσε

Ιατρική βοήθεια χρειάστηκε ένας άνδρας από την Ουκρανία, μετά την κίνηση της γυναίκας του να τοποθετήσει ένα μεταλλικό παξιμάδι στο πέος του, για να τον τιμωρήσει για την απιστία του.

Ο 40χρονος ξύπνησε από τον πόνο και είδε το πέος του «στραγγαλισμένο» και πρησμένο, όπως περιγράφει η Daily Mail.

Προσπάθησε να βγάλει μόνος του το παξιμάδι αλλά δεν τα κατάφερε, κι έτσι κάλεσε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.Μετά την εξέτασή του, οι γιατροί κάλεσαν εξειδικευμένους διασώστες, καθώς δεν διέθεταν τα αναγκαία εργαλεία για το «παξιμάδι αγνότητας».

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν δισκοπρίονο για να κόψουν το παξιμάδι στα δύο και έτσι να το απομακρύνουν.

Η επέμβαση ήταν ακόμα πιο δύσκολη επειδή το δισκοπρίονο πετούσε σπίθες αλλά κι επειδή το παξιμάδι θερμαινόταν. Έτσι, οι διασώστες έπρεπε να ρίχνουν συνέχεια νερό για να ρίξουν και τη θερμοκρασία του.

«Λάβαμε μια κλήση από τους γιατρούς, που ζητούσαν να βγάλουμε ένα μεταλλικό παξιμάδι» δήλωσε ο επικεφαλής της διασωστικής ομάδας. «Χρησιμοποιήσαμε ειδικό εξοπλισμό για να το πετύχουμε. Ο άνδρας στο χειρουργικό κρεβάτι είχε λάβει αναισθησία μέχρι να τελειώσουμε τη δουλειά μας».«Βλέπουμε συχνά τέτοια περιστατικά και είμαστε αρκετά εκπαιδευμένοι στο να αφαιρούμε δακτυλίους, χειροπέδες και άλλα αντικείμενα από τα ανθρώπινα σώματα» τόνισε μέλος της διασωστικής ομάδας. «Σε αυτή την περίπτωση, σώσαμε το πέος του άνδρα. Θα μπορεί στο μέλλον να γίνει πατέρας».

Ο 40χρονος παραμένει στο νοσοκομείο και οι γιατροί λένε πως θα γίνει γρήγορα καλά και πως το πέος του θα ανακτήσει πλήρως τη λειτουργικότητά του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άνδρας τιμωρήθηκε με αυτόν τον τρόπο από τη γυναίκα του επειδή την απατούσε. Εκείνη ήταν που «βίδωσε» το παξιμάδι στο πέος του μοιχού, ενώ εκείνος κοιμόταν βαθιά.

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, ο άνδρας εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει διαζύγιο.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.