Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Κοπή της βασιλόπιτας από των Σύλλογο Κολινδρινών στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας ''Ο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΣ''

Το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου του 2020, ο σύλλογος Κολινδρινών Αλεξάνδρειας.

"Ο Παυσίλυπος" έκοψε την ετήσια βασιλόπιτα στο ζεστό χώρο του "olive bistro wine bar" στον πεζόδρομο της πόλης.

Η φετινή καθιερωμένη εκδήλωση είχε διπλό χαρακτήρα μιας και ο σύλλογος, για πρώτη φορά, τίμησε την Επέτειο της Επανάστασης του Κολινδρού του 1878, που φέτος κλείνει τα 142 χρόνια. Κύριος ομιλητής ήταν ο γνωστός ιστορικός και δικηγόρος Μοσχόπουλος Γιάννης , όπου εξιστόρησε σημαντικά γεγονότα της Επανάστασης.

Η πρόεδρος του συλλόγου Πλατσά Κατερίνα, ευχαρίστησε τον κ.Μοσχόπουλου δωρίζοντας τον μια πένα προσφορά του συλλόγου και έπειτα έκοψε την βασιλόπιτα όπου μοίραστικε στον κόσμο μαζί και με άλλα γλυκά.

Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η κυρία Βετα Κούγκα, όπου μαζί με το φλουρί ο σύλλογος της πρόσφερε ένα γυναικείο κόσμημα, ενώ ο κύριος Μοσχόπουλος πρόσφερε στην τυχερή το βιβλίο του "Το Ρουμλουκι κατά την ύστερη οθωμανοκρατια"

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του συλλόγου, καθώς και εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο βουλευτής Τάσος Μπαρζωκας, ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης, οι αντιδήμαρχοι κ. Δελιόπούλος και κ. Δριστάς καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών κ. Καμανας.

Photo HasapetisΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.