HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Γιατί ο Χρήστος Κομπατσιάρης νιώθει την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ποιος τα έβαλε με τους εργαζόμενους στον Δήμο του και γιατί;

Φαίνεται πως έπεσε και η τελευταία σταγόνα που έκανε να ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής για τον πρόεδρο των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, κ. Χρήστο Κομπατσιάρη.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση  για την ανάρτηση που έκανε πριν 2 ώρες περίπου, στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ».

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Γεγονός είναι ότι από την έναρξη της θητείας της νέας διοίκηση του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού υπο τον κ. Ανέστη Μανώλα, υπάρχει μια «περίεργη» ατμόσφαιρα μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου. Τους τελευταίους δε μήνες, κυκλοφορούν και διάφορες φήμες στα καφενεία της περιοχής περι ρήξης των μεταξύ τους σχέσεων, χωρίς όμως όλο αυτό να επιβεβαιώνεται και επίσημα.

Ο Δήμος ωστόσο φαίνεται να λειτουργεί ομαλά μέχρι στιγμής, αν εξαιρεθούν μικρά προβλήματα καθημερινότητας ενός Δήμου που είναι φυσιολογικά και συμβαίνουν συχνά παντού.

Η σημερινή όμως ανάρτηση του κ. Κομπατσιάρη, που είναι εργαζόμενος στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού και παράλληλα είναι και πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων όλης της Πιερίας, δείχνει ότι οι σχέσεις εργαζομένων και διοίκησης μάλλον έχουν οξυνθεί αρκετά.

Φαίνεται ότι η μαζικές αιτήσεις των εργαζομένων για κανονικές άδειες που δεν πάρθηκαν μέσα στο 2019, και που έγιναν (οι αιτήσεις) ύστερα από επίσημο έγγραφο που έστειλε η Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας με εντολή να πάρουν το συντομότερο δυνατό (χρονικά) αυτές τις άδειες, προκάλεσε δυσλειτουργία στον Δήμο.

Βέβαια η ανάρτηση του κ. Κομπατσιάρη μιλά και για «αποτυχημένους γυρολόγους, συκοφάντες αυλοκόλακες που μπαινοβγαίνουν στο Δημαρχείο ελπίζοντας για μια θέση εξουσίας…» αφήνοντας υπονοούμενα ότι υπάρχουν κάποιοι που κατηγορούν τον ίδιο για σκοπιμότητα στην υπόθεση αυτή.


Και φυσικά ο πρόεδρος κ. Χρήστος Κομπατσιάρης, συνοδεύει την ανάρτησή του με το σχετικό έγγραφο που έλαβε από την προαναφερθήσα υπηρεσία ως αποδεικτικό στοιχείο, του ότι η αναστάτωση αυτή στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού (αν υπήρξε τελικά αναστάτωση από την μαζική φυγή σε άδειες των υπαλλήλων), δεν προκλήθηκε (όπως κατηγορείται από διάφορες τοπικές πηγές) από τον ίδιο, αλλά από την υπηρεσία. Έτσι λοιπόν, εξηγείται και ο τίτλος της ανάρτησής του, αφού αποκαθιστά την αλήθεια της υπόθεσης και βάζει τα πράγματα στην θέση τους, δίνοντας την πραγματική διάσταση της υπόθεσης.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του κ. Κομπατσιάρη:



Διαβάστε ακόμη:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια