HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Ο Παντελής Βατουσιάδης μιλά on camera για την τελευταία του δουλειά που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις! Τι άλλο ετοιμάζει και πότε θα το δούμε; (video)

Όπως ακριβώς το είχα γράψει πριν από ένα περίπου μήνα έτσι και έγινε! (Διαβάστε εδώ) Ο Παντελής Βατουσιάδης, γνωστός και ως “Vatoum” ξαναπασχόλησε την επικαιρότητα, αλλά που αυτή την φορά όχι μόνο στην τοπική μας κοινωνία, αλλά ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Μόλις πριν λίγες ημέρες η νέα δουλειά του Παντελή, (θυμάστε, εκείνα τα 2 βίντεο που διαφημίζουν τοπικό καφέ, δείτε τα εδώ) έγινε αντικείμενο ρεπορτάζ στο πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι του OPEN σε ειδησεογραφική εκπομπή. Και μάλιστα τόσο η ρεπόρτερ, όσο και η παρουσιάστρια δημοσιογράφος που παρουσίασε το θέμα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και για τα βίντεο, τη νέα δουλειά δηλαδή του Παντελή, όσο και για τον ίδιο.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του OPEN:


Όπως ακούσατε και μόνοι σας οι παρουσιάστριες μίλησαν (και όχι αδίκως φυσικά) με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον «δικό μας» Παντελή όσο και για την δουλειά του. Για… «Χολυγουντινή παραγωγή» μίλησαν. Για ανθρώπους με μεράκι και ταλέντο. Ότι δηλαδή γράφω και λέω εδώ και χρόνια για τον Παντελή, αλλά για άλλους συμπολίτες μου που διαπρέπουν με την εξαιρετική τους δουλειά!

Το πόσο χαίρομαι όταν δικαιώνομαι σε τέτοιου είδους θέματα δεν μπορώ να σας το περιγράψω πάντως με λόγια φίλοι μου! Γιατί αφορούν την κοινωνία μέσα στην οποία ζω και εργάζομαι. Γι’ αυτό κυρίως.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά απ’ όλο αυτό τον ντόρο, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να ψάξουμε και να βρούμε τον Παντελή Βατουσιάδη και να του αποσπάσουμε μια μικρή συνέντευξη για το όλο θέμα. Και πιστέψτε με δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας. Θα δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Ωστόσο άξιζε τον κόπο, αφού μέσα από την ολιγόλεπτη συνάντηση και κουβέντα μας βγάλαμε και «λαγό»!

Δείτε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο τι μας είπε ο Παντελής Βατουσιάδης για την δουλειά του και τι μας αποκάλυψε (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ) ότι ετοιμάζει στο άμεσο μέλλον:



Εγώ πάντως το έχω πει για τον Παντελή ήδη αρκετές φορές, και δεν θα σταματήσω να το επαναλαμβάνω με κάθε ευκαιρία. Είμαι σίγουρος, ότι θα μας απασχολήσει πολλές φορές ακόμη θετικά, με την δουλειά του και θα κάνει περήφανους όλους εμάς που τον αγαπάμε, τον εκτιμάμε και τον πιστεύουμε!


Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Διαβάστε ακόμη:

Ο Παντελής (Vatoum) ξαναχτύπησε!!! Αστείρευτη πηγή φαντασίας και δημιουργικότητας αυτό το παιδί!!! (βίντεο)

Η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας και την συζήτηση για την ανάπτυξη του τόπου(βίντεο)

Η τοποθέτηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας για την «Αναπτυξιακή Στρατηγική για το 2020»(βίντεο)

Η εισήγηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου του στην σύσκεψη για την «Αναπτυξιακή Στρατηγική για το 2020» (βίντεο)

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube και δείτε ΠΡΩΤΟΙ τα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά!









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια