Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καλά τα δελτία τύπου αλλά κανένα ευρώ στην Πιερία πότε θα φέρετε;


Σχεδόν καθημερινά βομβαρδίζονται τα τοπικά ΜΜΕ με δελτία τύπου των βουλευτών Πιερίας (ανεξαρτήτου κόμματος) εδώ και χρόνια. Τους τελευταίους δε μήνες ακόμη πιο έντονα.

Τα περισσότερα από αυτά αναφέρουν συναντήσεις βουλευτών με υπουργούς της κυβέρνησης, επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή για θέματα άσχετα τις περισσότερες φορές με την Πιερία, εμφανίσεις σε κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλα.

Η ερώτηση (ή η απορία) που εύλογα προκύπτει λοιπόν είναι μία: «Κανένα ευρώ πότε θα φέρετε στον τόπο;» Γιατί καλές οι συναντήσεις, καλές οι ερωτήσεις, καλές οι εμφανίσεις αλλά ο τόπος έχει ανάγκη από χρήματα και ανάπτυξη.

Έχουμε να δούμε χρήματα στην Πιερία, από την εποχή Κωνσταντόπουλου, που έκανε το  Νοσοκομείο. Αααα.. Ναι! Και ο Νίκος ο Κάκκαλος που έφερε κάποια χρήματα εκείνα τα χρόνια (πιο παλιά δηλαδή) και έγιναν κάποια έργα (γέφυρες κ.λ.π.). Αλλά ουσιαστικά, ο τελευταίος που έκανε κάποιο σοβαρό και σημαντικό έργο ήταν ο Γιώργος ο Κωνσταντόπουλος, με το Νοσοκομείο.


Ευτυχώς δηλαδή. Και καλά που το έκανε ο άνθρωπος (να ‘ναι καλά) και έχουμε σήμερα να καυχόμαστε για τον Νοσοκομείο μας. Αλλά αντί να το προσέχουμε και να το στηρίζουμε, εμείς καθόμαστε και τρωγόμαστε μεταξύ μας για το ποιον θα βάλουμε διοικητή, και το πως θα βολέψουμε «δικά μας» πρόσωπα, ασχέτως αν δεν έχουν προσόντα… Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα, που θα τν κάνουμε κάποτε και αυτήν.

Ούτε επι ΣΥΡΙΖΑ φυσικά είχαμε κάποιο σοβαρό αποτέλεσμα στο θέμα. Ούτε και εκείνοι ήταν άμοιροι ευθύνης για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει:

«Εκτός από τις συναντήσεις σας με διάφορα στελέχη της κυβέρνησης, ερωτήσεις και εισηγήσεις στη βουλή, γιορτές και πανηγύρια και τον βόλεμα «ημετέρων» σας, κανένα ευρώ θα φέρετε στο τόπο να γίνει κάποιο έργο;»Η τοποθέτηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου στην σύσκεψη του Επιμελητηρίου Πιερίας για την «Αναπτυξιακή Στρατηγική για το 2020»(βίντεο)

Καράογλου: “Αυτόφωτη” περιφερειακή ενότητα η Πιερία, με σπάνια δυναμική (video) 

Ο Παντελής Βατουσιάδης μιλά on camera για την τελευταία του δουλειά που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις! Τι άλλο ετοιμάζει και πότε θα το δούμε; (video)Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.