Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ενημέρωση και οδηγίες για την προστασία από τη γρίπη από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, θα κυκλοφορήσει και θα διανεμηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας-Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Πιερίας, σχετικό έντυπο για την εποχική γρίπη, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά το ενδιαφέρον της για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την υγεία και τους κινδύνους της.


Η σωστή ενημέρωση, ο έγκαιρος εμβολιασμός, τα προληπτικά μέτρα και η ψυχραιμία, θα μας προφυλάξουν, από την εποχική γρίπη, επισημαίνεται στο ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο.

«Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα τον πολίτη, μέσα από στοχευμένες ενέργειες και με στόχο την πρόληψη και προαγωγή της υγείας του πληθυσμού, θα διανείμει ειδικό έντυπο, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με την  εποχική γρίπη, τον αντιγριπικό εμβολιασμό,  τα μέτρα προφύλαξης -που οι πολίτες πρέπει να τηρούν με πιστότητα- και τους τρόπους αντιμετώπισης της εποχικής γρίπης», δήλωσε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.