HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


"Ανάλογη με τα εγκλήματά του η ποινή" - Τι είπε ο πατέρας του βιαστή

Έσπασε τη σιωπή του ο πατέρας του Ρέινχαρντ Σινάγκα, του «πιο επικίνδυνου βιαστή» της Βρετανίας. Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος Σινάγκα, φοιτητής διδακτορικού από την Ινδονησία, κρίθηκε ένοχος για 159 βιασμούς 48 ανδρών και την περασμένη Δευτέρα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Μιλώντας στο BBC, o πατέρας του βιαστή δεν δίστασε να δηλώσει ότι αποδέχεται πλήρως την απόφαση των δικαστών.  «Η ποινή του είναι ανάλογη των εγκλημάτων του. Δεν θέλω να το συζητήσω περισσότερο.», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι οι φίλοι του Σινάγκα από το πανεπιστήμιο μιλάνε γι’ αυτόν ως ένα πολύ δημοφιλές άτομο. «Ήταν πολύ κοινωνικός, φιλικός και είχε πλάκα να δουλευέις μαζί του σε πρότζεκτ», είπε ένας φίλος του.

Η υπόθεση του βιαστή

Η υπόθεση του του ινδονήσιου Ρέιναρντ Σινάγκα ο οποίος βίασε περισσότερους από 195 άνδρες κρατώντας αρχείο με video ωρών με την δράση του συγκλόνισε τη Βρετανία καθώς πρόκειται για την χειρότερη υπόθεση βιασμών στη χώρα.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο Ινδονήσιος κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 195 άνδρες σε διάστημα 2,5 ετών στο Μάντσεστερ αφού πρώτα τους ξεγέλασε υποδυόμενος τον «καλό σαμαρείτη» προκειμένου να τον ακολουθήσουν στο διαμερισμά του εκεί όπου αφού τους νάρκωνε στη συνέχεια τους βίαζε. Ο αδίστακτος 36χρονος φρόντιζε, μάλιστα, να καταγράφει σε κινητό τηλέφωνο τις επιθέσεις.

Τα περισσότερα θύματα ήταν άνδρες ηλικίας μέχρι 20 ετών που βρέθηκαν στο Μάντσεστερ «αναζητώντας μόνο μια ωραία βραδιά με τους φίλους τους». Ο Σινάγκα υποστήριξε πως τα θύματά του δεν ήταν αναίσθητα και απολάμβαναν την συμμετοχή τους, παριστάνοντας τους νεκρούς κατά τη διάρκεια του βιασμού. Το επιχείρημά του, ωστόσο, απορρίφθηκε ομόφωνα από τους ενόρκους του δικαστηρίου.Σε βίντεο ακούγονται θύματα του 36χρονου να ροχαλίζουν, ενώ αυτός προχωρούσε στις επιθέσεις. Μάλιστα, ένα από τα θύματά του είπε ότι το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να του δείχνει τον υπέρηχο του αγέννητου παιδιού του, απορρίπτοντας τα περί συναίνεσης του βιαστή.

Τα θύματα ανέφεραν ότι μετά την κακοποίηση καταστράφηκαν τόσο οι προσωπικές τους σχέσεις, όσο και οι καριέρες του, ενώ αρκετοί εξ αυτών υποστήριξαν ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ και την απομόνωση.


Πηγή



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια