HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Οι Έλληνες πρώτοι στις βρισιές κατά την οδήγηση

Πολλοί θα το είχαμε υποψιαστεί, ωστόσο τώρα υπάρχουν και απτές αποδείξεις, χάρη στην έρευνα του Vinci Autoroutes Foundation, καθώς οι Έλληνες κατέχουν την πρωτιά στο βρίσιμο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ο γαλλικός οργανισμός, ανέθεσε στην εταιρεία IPSOS να διερευνήσει τη συμπεριφορά των οδηγών πίσω από το τιμόνι. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 11 χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, Σουηδία).
Το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς, καταδικαστικό για εμάς και τη χώρα μας, καθώς οι Έλληνες αναδείχθηκαν ως ο πιο ανάγωγος λαός κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Συγκεκριμένα, το 71% των Ελλήνων βρίζει ενώ οδηγεί, ποσοστό που φέρνει τη χώρα μας στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας! Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Γαλλία με 69%, ενώ ο μέσος όρος της Ευρώπης βρίσκεται στο 56%.
SafetyFirst AngryDriversStats
Ακόμη, το 45% των Ελλήνων οδηγών παραδέχθηκε πως δε φορά ζώνη ασφαλείας κατά την οδήγησης και το 60% χρησιμοποιεί κάποια ηλεκτρονική συσκευή ενώ οδηγεί. Το συγκεκριμένο στατιστικό μας φέρνει ξανά στην κορυφή, την οποία αυτή τη φορά μοιραζόμαστε με τους "Una faccia una raccia" Ιταλούς.
Και μη χειρότερα δηλαδή! Μπράβο μας!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια