Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι Έλληνες πρώτοι στις βρισιές κατά την οδήγηση

Πολλοί θα το είχαμε υποψιαστεί, ωστόσο τώρα υπάρχουν και απτές αποδείξεις, χάρη στην έρευνα του Vinci Autoroutes Foundation, καθώς οι Έλληνες κατέχουν την πρωτιά στο βρίσιμο κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Ο γαλλικός οργανισμός, ανέθεσε στην εταιρεία IPSOS να διερευνήσει τη συμπεριφορά των οδηγών πίσω από το τιμόνι. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 11 χώρες της Ευρώπης (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβακία, Σουηδία).
Το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς, καταδικαστικό για εμάς και τη χώρα μας, καθώς οι Έλληνες αναδείχθηκαν ως ο πιο ανάγωγος λαός κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Συγκεκριμένα, το 71% των Ελλήνων βρίζει ενώ οδηγεί, ποσοστό που φέρνει τη χώρα μας στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας! Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Γαλλία με 69%, ενώ ο μέσος όρος της Ευρώπης βρίσκεται στο 56%.
SafetyFirst AngryDriversStats
Ακόμη, το 45% των Ελλήνων οδηγών παραδέχθηκε πως δε φορά ζώνη ασφαλείας κατά την οδήγησης και το 60% χρησιμοποιεί κάποια ηλεκτρονική συσκευή ενώ οδηγεί. Το συγκεκριμένο στατιστικό μας φέρνει ξανά στην κορυφή, την οποία αυτή τη φορά μοιραζόμαστε με τους "Una faccia una raccia" Ιταλούς.
Και μη χειρότερα δηλαδή! Μπράβο μας!


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.